Ditt svar på det här enkla testet säger något intressant och viktigt om din personlighet

Idag är vi över sju miljarder människor här på jorden och alla är helt unika. Det är något vi ska vara glada över, det hade nog inte varit så roligt om alla gick runt och var exakt likadana.

Men dessa skillnader har sedan urminnes tider fascinerat oss människor, och vi har funderat mycket kring vad det är som gör oss olika och varför.

Därför finns det idag massor av olika sorters personlighetstest på nätet. Dessa tester ska man naturligtvis ta med en rejäl skopa salt, men de är ofta roliga och ganska bara överensstämmande.

Just det här personlighetstestet kommer från Youtube, närmare bestämt från kanalen Did you know? som ofta lägger ut populära tester.

Som sagt bör den här typen av tester tas med en stor nypa salt, men ditt resultat på tester ska kunna avslöja något om din personlighet.

Vem är dummast i bilden?

Här nedanför kan vi sen en bild som föreställer fyra personer uppe i ett träd.

Testet går ut på att du ska fundera ut vem av dem som du tycker är den mest korkade personen.

Här är bilden. Nedanför redovisar vi svaret.

Så är du som person

Har du bestämt dig för vilken person du tycker är mest korkad i bilden? Här nedanför kommer svaren.

Person 1: Du ger gärna upp när du stöter på motstånd och känner dig ofta maktlös när du ser en uppgift som ska lösas. Det enklaste för dig är att ta hjälp av någon som kanske kan lösa det lite bättre. Du har ett väldigt gott hjärta och skapar inte gärna bråk eller konflikter i onödan.

Person 2: Du gillar när det går undan. Ställs du inför ett problem funderar du inte så mycket på hur det ska lösas, du försöker bara lösa det så snabbt som möjligt. Du är väldigt handlingskraftig men ibland har din omgivning lite svårt att förstå sig på dig.

Person 3: Du växlar snabbt i humör och beskrivs ofta av dina vänner som ”färgstark”. Uppstår en konflikt vill du lösa den så snabbt som möjligt istället för att ignorerar den. Du har god analytisk förmåga och litar på din magkänsla. Du trivs med mycket uppmärksamhet åt ditt håll.

Person 4: Du går alltid din egen väg, oavsett vad alla andra gör. Deras åsikt är inte viktig för dig och du litar väldigt mycket på din egen förmåga. Du har ingenting emot sociala sammanhang, men samtidigt är det viktigt att du får vara ifred med jämna mellanrum. Du har väldigt bra kontroll över dina egna känslor.

Vilken siffra svarade du och hur bra stämde beskrivningen in på dig?

Tryck nu på dela-knappen och se om det stämmer in bra på dina vänner!