Du har 10 sekunder på dig: Väldigt få svenskar hittar alla S i bilden – men lyckas du?

Det har senaste tiden blivit lite av en trend på nätet med diverse synvillor, kluringar och optiska illusioner. Vi människor tycker tydligen om att testa våra förmågor och begränsningar.

Det är ju dessutom alltid roligt och spännande att jämföra sina resultat med andra!

Genom åren har vi fått se många fascinerande bildgåtor av olika slag. De kan ta sig i olika former och uttryck, men gemensamt för nästan samtliga är att de brukar gå att lösa först efter ihärdiga försök.

En av de senaste kluringarna som jag snubblade över är den här bilden (nedan). Tydligen är det väldigt få som lyckas hitta alla S bland massa 5:or inom 10 sekunder. Bokstaven och siffran som det handlar om är ju inte helt olika varandra.

Det gäller verkligen att spänna ögonen i bilden och att leta effektivt!

Hur många S ser du?

Sådant här minns jag att man fick testa ibland under skoltiden som liten, men på senare år har det ju inte blivit lika mycket av den varan för ens egen del. Tyvärr.

Egentligen borde man nog testa lite mer hjärngympa för att gnugga sina geniknölar på ett lite annorlunda sätt med jämna mellanrum! Det kan nog aldrig skada – och är dessutom lite kul. Speciellt om man är en tävlingsmänniska som jag!

Nåväl – hur många S kan du hitta inom 10 sekunder?

Okej, behåll nu i huvudet hur många S som du lyckades hitta!

Det är som sagt få som lyckas med konststycket att snappa upp alla på första försöket!

Nedan redovisar vi svaret – alla S är nu markerade i svart.

Rätt svar är alltså att det finns 9 stycken S i bilden!

Tryck nu på dela-knappen om du lyckades hitta minst 5 stycken S! Då har du gjort ett bra jobb och kan då dessutom passa på att skicka utmaningen vidare till dina vänner! Det uppskattas säkerligen!