Endast 1 av 5 upptäcker felet i den här bilden – men lyckas du?

Ibland tror jag faktiskt att jag är lite galen, men vad jag än tar mig an så måste jag vinna. Tävlingsinstinkt kan så klart vara bra i vissa sammanhang, men ibland hade man nog behövt kunna ta ett steg tillbaka och slappna av.

Nu är det inte så att det är blodigt allvar hemma så fort brädspelen åker fram, men det är som att det sitter en tagg i en om ungarna skulle få vinna. Dessvärre har de ärvt detta från sina föräldrar, så de är likadana. Varje tillfälle när det är tävling hemma hos oss är lyckat om det inte avslutas med bråk.

Nåja, nu överdriver jag kanske en aning, men ni förstår nog vad jag menar. Det gäller att vara bäst till varje pris – och i en släkt som alltid idrottat och sysslat med sport så blir det nog lätt så här.

Förra helge hade vi lite vänner över och då åkte, som vanligt, lite olika spel fram. Jag tycker i alla fall att det är ett lysande sätt att umgås på. Dels får man spendera kvalitetstid tillsammans, dels håller man på med en rolig aktivitet som förhoppningsvis passar för alla.

1 av 5 får rätt

Den här gången var det ett spel som bland annat gick ut på att man skulle upptäcka vad som var fel i vissa bilder. Det var både vanliga foton och animationer. Vissa var klurigare än andra, men det blev riktigt spänd stämning när man under tidspress skulle leta upp vad som var knasigt i en specifik bild.

Wikimedia Commons

Det slutade med att min son och dotter, som var i ett lag, vann. Även om det fick en annan lite bitter, så blev jag lite stolt över mina barn. Framför allt när man tydligt märker hur de ärvt tävlingsinstinkten från sina föräldrar!

Nåväl – en av de mer luriga bilderna som var med i spelet var den här (nedan). Det var inte alla som klarade den, men när jag kollade upp det hela i efterhand så är det tydligen så att bara 1 av 5, enligt sajten Brightside, hittar felet direkt.

Nu är frågan om du lyckas! Vad är fel i den här bilden?

En del av er har säkert upptäckt felet direkt, medan det kommer vara knepigare för somliga. Det är alltså tydligen bara 1 av 5 personer som direkt kan se vad som är knasigt.

Ledtråd: armarna

Om du vill ha en ledtråd så kan jag säga att du ska titta på kvinnans armar. Något som har med dem att göra är märkligt.

Om du inte kommit på svaret, så redovisar vi det nu här nedanför!

Rätt svar är att spegeln återger fel reflektion av armarna. Handen som är uppe på hatten (vänster) syns exempelvis till höger i spegeln, vilket så klart är felaktigt.

Fick du rätt? Tryck då på dela-knappen, så kan du passa på att skicka en kul utmaning vidare till dina vänner!