Endast 1 av 7 svenskar ser misstaget inom 10 sekunder: Lyckas du?

Alla är vi olika. Vi har personlighetsdrag som skiljer sig åt och vissa saker är viktigare i tillvaron än andra. Något som jag brinner för kan vara helt irrelevant för någon annan. Det är så vi fungerar och det finns nog inget negativt alls med det. Olikheter gör världen färggrann!

Något som alltid varit viktigt för mig att är att vinna. Min tävlingsinstinkt har genom hela livet varit väldigt stark. Redan som liten grabb hade jag svårt att ta förluster på brännboll eller skolgympan och det har följt med upp i vuxen ålder.

Nu för tiden måste man dock bita ihop när det blir en förlust. Det kan ju lätt framstå som lite larvigt om man som vuxen karl går runt och surar för att ha förlorat i ett spel, men jag tror faktiskt att många av er kan förstå vad jag syftar på.

Det är få saker som är så härligt som att klara en riktig utmaning!

När kroppen inte är riktigt i samma form som när man var 20 år så får man emellanåt leta nya utmaningar på annat håll än på fotbollsplanen eller tennisbanan. Något jag fastnat oerhört mycket för är kluringar av olika slag.

Alla bör testa

Det kan handla om allt från att förstå sig på optiska illusioner till att klara korsord på snabbast möjliga tid. Att lösa Melodikrysset i radion har varit en annan mysig syssla som häng med länge.

Varje dag försöker jag sitta i minst en timme med något sådant här. Det håller hjärnan i trim och det ska man nog inte underskatta nu när pensionsåldern närmar sig. Att ta sig an knep och knåp på daglig basis är dock något jag försöker rekommendera till alla – oavsett ålder.

Den här luriga ”gåtan” snubblade jag över tidigare i dag och jag tycker att den, i all sin enkelhet, är riktigt bra! Tydligen är det så att bara 1 av 7 klarar den på första försöket. Man har 10 sekunder på sig – och jag ska ärligt erkänna att det var precis så att jag klara den!

Hittar du misstaget i den här bilden?

Ja, hittar du misstaget i den här bilden på 10 sekunder?

Svar kommer under bilden

Det är inte så enkelt som man kan tro, men när man väl hamnat på rätt väg, så trillar poletten ner relativt snabbt – det vågar jag lova!

Men se nu till att du har ett svar redo, för under bilden här nedan så redovisar vi svaret!

Misstaget är att ordet ”mistaget”, som det står, är felstavat i bilden.

Ordet ska ju stavas med två S. Talföljden från 1 till 9 är det inga fel på, men det är givetvis det man ska tro – vilket många också gör!

Klarade du det? Tryck då på dela-knappen, så kan du passa på att skicka en rolig utmaning vidare till dina vänner!