Endast ett geni kan se siffrorna i bilden – ingen jag frågat har klarat det

Är det något som alltid får en att bli lite piggare och känna sig fräschare så är det lite hederlig hjärngymnastik. Hjärnan behöver ju faktiskt motion lika mycket som resten av kroppen behöver det. Oftast fastnar man kanske med något korsord eller sudoku men på nätet finns det idag mängder av olika utmaningar att ta sig an.

Utmaningen här nedanför har snurrat runt på nätet en längre tid – och fått människor världen över att slita sitt hår. Det är ingen sådan klassisk kluring där man ska räkna ut ett mattetal eller se ett samband mellan olika symboler, utan är mer en optisk illusion.

Gäller att fokusera ordentligt

Optiska illusioner, eller synvillor som de också kallas, har gäckat människor i århundraden. Det rör sig ofta om en bild som har dolda motiv i sig, och för att hitta motiven gäller det att verkligen koncentrera sig. Lyckas man fokusera ordentligt så bör man dock klara uppgiften.

Ser du siffrorna i bilden?

Här är då dagens utmaning. Nedanför finns en bild som ser ganska suddig ut. Men inuti bilden döljer sig siffror. Utmaningen består i att hitta dessa siffror. Här är bilden.

Hittar du dem? Det är långt ifrån enkelt, men tittar man riktigt noggrant bör de bli synliga. Om du inte lyckas så kommer svaret här nedanför.

Här är rätt svar

Lyckades du inte hitta siffrorna? Ingen fara, det är inte många som faktiskt ser dem i den där suddiga bilden. Här nedanför kommer bilden med siffrorna ifyllda.

Där ser man siffrorna tydligare, 3316 är det som står där!

Klarade du det? Grattis till dig isåfall! Tryck nu på DELA-knappen och se om dina vänner också lyckas lika bra!