Endast människor med gudabenådad syn ser vilket tal som är skrivet i gräset – lyckas du?

Endast människor med gudabenådad syn ser vilket tal som är skrivet i gräset – lyckas du?

Jag har alltid gillat att utmana mig själv på olika sätt. Det kan handla om allt från att klara av en joggingrunda på en viss tid till att försöka lösa ett speciellt korsord.

Det har många gånger säkert med tävlingsinstinkt att göra, men det är ju minst lika roligt och stimulerande att tävla mot andra.

Tidigare i dag stötte jag på ett test som tydligen väldigt få får helt rätt på. Det handlar helt enkelt om att lista ut om man har en extra skarp syn eller inte.

Enligt flera sajter så är det endast människor med extra bra, eller närmast gudabenådad, syn som lyckas få rätt på det här testet. Jag klarade det inte, men det gjorde mig inte heller så förvånad. Jag har alltid sett lite knackigt på nära håll och har aldrig hävdat att jag har en falkblick.

Själva testet är faktiskt väldigt enkelt i sin utformning. Kolla på bilden här nedanför så ser du en bit av en gräsplätt. I gräset så står det dock skrivet ett tal. Frågan är om du kan se vilket det är!

Det är alltså väldigt få som sätter rätt svar på första försöket. Lyckas du?

Om du vill ha en liten ledtråd så kan jag avslöja att talet är tresiffrigt. Det kanske du redan har listat ut, men frågan är om du lyckas pricka in precis vad som står skrivet i gräset!

Under bilden här nedanför så redovisar vi svaret – men se till att nu ha ett tresiffrigt tal redo som svar!

Pixabay

Rätt svar är:

736 är alltså rätt svar! Var det vad du trodde?

Tryck nu på DELA-knappen om du hade rätt, eller om du helt enkelt bara vill utmana dina nära och kära!