Enkla gåtan avslöjar om du är en snuskhummer eller ett geni: Kan du lista ut svaret?

Att vi människor är sexuella varelser är givetvis inget konstigt. Det är något helt naturligt och absolut inget att skämmas för. Det hoppas jag inte heller att någon gör!

Det kan dock få oss att tolka saker och ting på lite olika vis. Vissa grejer kanske inte alls har med sex att göra, men ändå gör vår hjärna direkt den fräcka kopplingen.

Ska man dra det till sin spets så kan man säga att en del saker avslöjar om man är en snuskhummer eller ett geni!

Som den här gåtan!

Sådant här ska givetvis tas med en rejäl klackspark och är så klart ingen exakt vetenskap – men jag fick mig i alla fall ett gott skratt när jag läste den här gåtan. Ska jag vara ärlig så gjorde jag direkt en snuskig koppling och det tror jag inte alls att jag är ensam om!

Så nu ska vi testa om du är en snuskhummer eller ett geni. Möjligtvis kan man ju vara båda, eller inget, men var nu inte alltför kräsna – när det handlar om den här gåtan får man nöjda sig med det ena eller det andra!

Ta dig en funderare

Så vad tror du blir längre när du drar i den, passar utmärkt mellan brösten och glider smidigt in i den anpassade öppningen?

Ta nu en liten stund och fundera!

Men ja, jag vet nog vad du tänker, snuskhummer – men rätt svar är … säkerhetsbältet!

Nu när vi ändå är på gång så ska jag faktiskt bjuda på en till av det här slaget:

En extra gåta!

Ibland tar du mig i din mun. När du stoppar in mig är jag hård men när du tar ut mig är jag mjuk. Vad är jag?

Hmm … vad kan det vara?

Nej, nu får du allt sluta ha snuskiga tankar – svaret är ju tuggummit!

Fick du rätt på någon av gåtorna? Tryck då på dela-knappen, så kan du skicka den här roliga utmaningen vidare till dina vänner!