Enkla testet: Är du en riktig sexgalning?

Vi är alla sexuella varelser, men somliga är mer snuskiga än andra.

Jag tror att de flesta av oss har funderat kring om man är mer eller mindre pervers än sin omgivning, men sådant är givetvis svårt att ta reda på.

Det här enkla testet (nedan) kan dock ge en hint huruvida du är en sexgalning eller inte.

De flesta människor tänker nog på sex dagligen. Det där kan ju vara svårt att styra över, men det är sannerligen inget att skämmas för. En del av oss är dock snuskigare än andra – men det kan vara intressant att testa hur man är i jämförelse med snittet.

Är du en sexgalning?

Vi har, självfallet, ingen vattentät metod för att slå fast det här, men ett test som florerat på nätet senaste dygnet ger en i alla fall möjligheten att gräva lite grann i det här. Man får trots allt en liten hint huruvida man är mer sexfokuserad än en del andra eller inte.

Bild: Shutterstock

Nedan kommer du att få se en bild. Om du INTE hittar ankan, så betyder det att du är något av en sexgalning, eller i alla fall åt det snuskigare hållet. Det här är självfallet inte vetenskapligt – men låt oss nu ha lite roligt!

Okej! Lyckas du hitta ankan i bilden?

Bild: Reddit

Lyckades du hitta ankan?

En del av er gjorde det nog. Då kan ni andas ut.

Tusentals sliter sitt hår

Du som INTE hittade ankan … oj, här har vi nog att göra med en sann snuskhummer!

Det här testet har alltså fått tusentals att slita sitt hår på nätet. Människor verkar sitta i flera minuter för att försöka leta upp den där ankan. Man vrider och vänder på bilden, tittar från olika håll – men somliga ser den ändå inte.

Ska vi avslöja hur du hittar den då?

Där var den ju – nere i högerhörnet.

Det gäller alltså att kunna slita blicken från paret som snuskar till det i bildens mitt. Det är dock inte alla som klarar det.

Tryck nu på dela-knappen för att ta reda på hur sexgalna dina vänner är!