Enkla testet: Hur knyter du din näve? Svaret kan avslöja något intressant om din personlighet

Varför ser vi ut som vi gör? Påverkar vårt utseende vår personlighet? Om det är så, vad säger det om oss och vad kan vi lära oss av det?

De här frågorna har människan funderat över sedan urminnes tider, och man har på olika sätt försökt att utröna om utseendet kan ha något att göra med vår personlighet.

Från dåtidens spågummor som sades kunna förutse ens framtid beroende på hur våra handflator såg ut till nutidens personlighetstest på nätet.

Självklart ska man alltid ta den här typen av test med en rejäl näve salt, men de är ändå ganska roliga att göra. Dessutom brukar de faktiskt stämma överens ganska bra.

Det här personlighetstestet nedan handlar om på vilket sätt man knyter sin hand och vilken typ av person man är, skriver The Daily Net.

Tre olika ”nävar”

Flera gånger om dagen så knyter vi handen, oftast utan att vi tänker på det. Det kan ha att göra med att vi är nervösa eller att vi blir arga. Men exakt hur knyter vi näven? Det säger nämligen något om oss som personer.

Här nedanför presenteras tre olika sätt att knyta händerna på – för enkelhetens skull kallar vi dem A, B och C.

På vilket sätt knyter du din hand? Här nedanför redovisar vi vad det säger om din personlighet.

Näve typ A

Knyter du handen på detta vis så är du sannolikt en lite försiktig person. Dina vänner ser dig som ömsint och känslig.

Du tar inga förhastade beslut utan tänker efter noga innan du gör något, du är väldigt strategisk och välorganiserad.

Du har stor empatisk förmåga, vilket gör att du är lätt att tycka om och du får lätt vänner, som du uppskattar men är också mån om din egentid.

Näve typ B

Om du lägger tummen över fingrarna på det här viset så är du charmig och talangfull. Din utstrålning gör att du lätt får blickar på dig när du kliver in i ett rum och du tycker om det.

Du pratar gärna med allt och alla, vilket grundar sig i en nyfikenhet. Att smyga som katten runt het gröt är ingenting för dig, du är rakt på bara.

Du bär dina känslor på utsidan, är du glad, ledsen eller arg så märks det direkt.

Näve typ C

Stänger du in tummen under fingrarna indikerar det på en introvert personlighet.

Tummen symboliserar tankar, som du gärna håller för dig själv. Du har få men väldigt nära vänner och undviker gärna konflikter.

Du kan uppskatta sociala tillställningar, men stannar sällan hela kvällen lång utan behöver dra dig undan efter ett tag. Dina viktigaste faktorer i livet här harmoni och lugn.

Hur knyter du näven – och hur bra stämmer det överens med din personlighet?

Tryck nu på DELA-knappen för att se om det stämmer in på dina vänner också!