Enkla testet kan säga något spännande om dig som person: Hur sitter du när du är på besök hos folk?

Säger vårt utseende något om oss personer? Den frågan har vi människor ställt oss sedan urminnes tider.

Förr i tiden försökte vi spå vår framtid efter hur våra handflator såg ut, och idag finns det en mängd olika personlighetstester på nätet.

Den här typen av ”sanningar” ska man såklart alltid ta med en rejäl grabbnäve salt. Folk får lita på precis vad de vill, men att kunna läsa sig till sådant som handlar om en själv kan vara både roligt och spännande.

Det är ju faktiskt otroligt när det väl stämmer!

Just det här personlighetstestet utgår ifrån hur man sitter när man är hemma oss andra – och det fungerade klockrent på mig!

Vi sitter ofta ner tiotals gånger om dagen, oavsett om vi är hemma eller på besök hos någon.

Hur sitter du hos andra?

Hur man då sitter varierar så klart, men det finns vanligtvis en variant som man föredrar lite extra. Men visste du att det kan säga något om hur du är som person?

Det kan det, enligt det här testet från Bright Side.

Här nedan går vi igenom sittställningarna och vad de betyder.

Sittställning 1

Sitter du på det här viset besitter du en hel del elegans. Du är samtidigt väldigt öppen och välkomnar gärna nya bekantskaper med öppna armar.

Du gillar att ha roligt, och är ofta den som är kvar sist på sociala tillställningar för att du funnit någon eller några roliga att prata med.

Sittställning 2

Sitter du på det här sättet är du en känslosam person. Du älskar livet och din glädje smittar lätt av sig på de i din omgivning.

Du pratar mycket, men är samtidigt mån om att alla i sällskapet ska trivas vilket alla uppskattar.

Sittställning 3

Så här sitter en hälsosam person. Välmående både in- och utvändigt är viktigt för sig, vilket gör att du ibland tackar nej till sociala tillställningar då du hellre fokuserar på dig själv.

Du känner ofta av vibbar från andra människor och är bra på att läsa av folk.

Sittställning 4

Den som sitter på det här viset är givetvis en sprallig person. Du älskar att få andra att skratta och är ofta mittpunkten på festen.

Dock har du även en djup och allvarlig sida som du inte alltid visar, bortsett från för dina allra närmaste.

Sittställning 5

Den som sitter på ryggen av en stol är ofta väldigt dominant av sig. Du gillar att ha kontroll och en bra överblick av rummet.

Du jobbar ofta som chef med mycket ansvar, vilket du verkligen gillar.

Det är fascinerande hur mycket kroppsspråket kan avslöja! Själv kände jag igen mig helt och hållet.

Om du tycker att detta var lite intressant så får du jättegärna trycka på DELA-knappen och skicka testet vidare till dina vänner!