Enkla testet säger något intressant om din personlighet – så titta nu noga på ditt lillfinger

Varför är vi som vi är? Har utseendet något att göra med hur vi är som personer? Frågor som dessa har människan frågat sig sedan urminnes tider och lika länge har man sökt efter svar.

Går det att sammankoppla vissa personlighetsdrag med vissa utseenden? Förr i tiden kunde man exempelvis spå i händer, där linjerna i ens handflator påstods säga något om hur ens framtid skulle arta sig.

Idag använder vi internet till det mesta, så även personlighetstester. Självklart bör man ta den här sortens tester med en rejäl näve salt men de är ändå väldigt roliga och faktum är att de ganska ofta stämmer överens väldigt bra.

Ta därför en extra titt på ditt lillfinger – det säger nämligen något om din personlighet.

Hur ens hand ser ut är nog inget man går runt och funderar särskilt mycket på. Den liksom sitter där i slutet av armen och så länge den fungerar är man nog nöjd.

Men tydligen så kan handens utseende säga något om ens personlighet. Enligt sajten Curious Mind så är det längden på lillfingret som avgör. Här nedanför kommer tre olika typer av lillfingrar och en förklaring till dem.

Lillfinger A

Ser ditt lillfinger ut som på bilden här ovanför så är du tillbakadragen och lite reserverad. Du behåller många av dina tankar och åsikter för dig själv, speciellt runt människor du inte känner så bra.

Andra uppfattar dig som väldigt självständig och stark. Ärlighet kommer i första rummet för dig och du skulle aldrig komma på tanken att ljuga. Lojalitet kommer i första hand för dig och du förväntar dig detsamma av din omgivning.

Personer som inte lärt känna dig kan uppfatta dig som en gnutta kylig och lite egensinnig, men du har helt enkelt inte tid eller lust för saker eller personer som inte intresserar dig.

De som däremot står dig nära vet att du har ett hjärta av guld och att du gör allt för dem. Du trivs även bäst i dessa sällskap.

Lillfinger B

Om du har ett något längre lillfinger så är du typ B. Typ B beskrivs som känslig. När du fattar tycke för någon så blir den personen central i ditt liv. Du gör allt för din älskade och du ser till att ständigt hålla relationen levande.

Du är dock ganska sparsam med vem du väljer att rikta din uppmärksamhet mot. Då du är känslig är du även rädd för att bli sårad. Du är snäll och trevlig mot alla, trots att du kanske inte håller personerna så högt som de kanske själva tror.

Du är väldigt målinriktad oavsett vad det gäller. Arbete, utbildning, familj och vänner kommer alltid i första hand för sig. Målmedvetenheten gör dig framgångsrik och du är lugn av naturen, vilket hjälper dig att nå dina högt uppsatta mål.

Lillfinger C

Om du har ett lite kortare lillfinger som i bild C här ovanför så är du en optimistisk person.

Negativitet rinner av dig snabbt och du är aldrig sur eller arg särskilt länge. Om någon begår ett fel mot dig släpper du det snabbt och går vidare med ditt liv, det är helt enkelt för kort för att gå runt och vara sur.

Du kan ibland uppfattas som lite krävande och egocentrisk men det är för att du har ett starkt självförtroende och för att du ofta har rätt. Skulle du däremot ha fel så är du den första att be om ursäkt.

Du är väldigt rak i din kommunikation och du döljer ingenting från andra, det man ser är det man får med dig.

Vilket lillfinger är du? Och stämde beskrivningen in på din personlighet?

Tryck nu på DELA-knappen och se om det stämmer in på dina vänner!