Extremt få svenskar lyckas hitta fräcka tjuven i den här bilden: Kan du se vem det är?

Det brukar sägas att ärlighet varar längst. Det ligger säkerligen något i det, dessutom – och man får ju nästan hoppas att det inte brukar löna sig att syssla med dumheter och tjuvstreck.

Att man gör rätt för sig och är en hederlig människa är givetvis sådant som ska premieras.

Något som skänker ger mig sann glädje är när bovar blir tagna på bar gärning. Det bör ju kännas lite extra jobbigt för dem, kan jag tänka mig – och de åker ju då inte bara fast, utan får sannolikt också känna sig lite dumma och uthängda.

I en viss bild som nu har florerat på nätet ett litet tag så har personen bakom kameran uppmärksammat en bov på vad som ser ut som ett svenskt torg. Det är dock inte helt lätt att se vem på bilden som det är – och det gäller att få hjärnan och ögonen att verkligen jobba tillsammans här.

Så – är du en skarpsint detektiv? Enligt sajten Diply kan nämligen bara 2 procent hitta tjuven i den här bilden!

Reddit

Den som lyckas hitta boven kommer garanterat bjudas på ett leende – och en del av er kommer säkert slita ert hår en stund, men sådana här utmaningar kan nog vara bra för ens hjärna. Det blir som lite gympa för geniknölarna.

Den mänskliga faktorn

Det är som sagt väldigt få som klarar av det här, men saken är den att när man väl hittat lösningen så är det faktiskt väldigt, väldigt enkelt. Så gör det nu inte för svårt för er!

Om någon skulle vara riktigt frustrerad vid det här laget så ska vi givetvis redovisa svaret. Det kommer här nedanför! Leta upp den röda ringen som markerar vem som är tjuven!

Det ska givetvis tilläggas att den mänskliga faktorn kan leda till misstag. Det är så klart inte helt säkert att den här kvinnan stulit plagget, utan det kanske är så enkelt som att man i butiken glömde att larma av och att det sedan inte fungerande?

Ska man se till sannolikhet så känns det dock rimligare att det är ett litet tjuvstreck som avslöjas av larmet!

Tryck nu på DELA-knappen för att utmana dina vänner! På så vis kan du då bevisa att du är den sanna detektiven i din bekantskapskrets!