Få svenskar lyckas hitta katten bland ugglorna på mindre än 20 sekunder

Att få sitta vid köksbordet eller i soffan och ägna sig åt lite hederlig hjärngymnastik är en riktig helg-klassiker. Man har sin kaffekopp, sin penna och sin tidning där man sitter och klurar med ett korsord eller sudoku. Men sedan internets intåg i våra liv behöver man ju inte längre känna sig begränsad till just de kluringar som kommer med tidningen. Det finns nämligen en uppsjö av roliga utmaningar att välja och vraka bland på nätet, bland annat den här nedanför.

Alla är väl medvetna om att man måste hålla igång kroppen med regelbunden motion och att man ska äta någorlunda nyttigt för att hålla sig pigg och fräsch. Men faktum är att det är minst lika viktigt att motionera hjärnan på samma sätt som kroppen för att den ska hålla sig frisk länge. Visst använder man ju hjärnan snudd på nästan hela tiden, men det är inte alltid man verkligen får gnugga sina geniknölar med en riktig kluring. Dessutom är det ju alltid roligt att få plocka fram sin inre tävlingsmänniska för att lyckas lösa kluringen!

Måste koncentrera sig ordentligt

Dagens kluring handlar inte om något matte-tal eller gåta. Den handlar helt enkelt om att lyckas urskilja en detalj i en bild. Det kan låta enkelt, men detaljen är väl dold i bilden och om man inte koncentrerar sig ordentligt så blir det väldigt svårt. Men om man verkligen fokuserar så borde man klara dagens utmaning.

Hittar du katten bland alla ugglor?

Här kommer då dagens kluring. Här nedanför ser vi en bild på väldigt många ugglor. Men någonstans i bilden döljer sig en katt. Uppgiften är att hitta katten – på mindre än 20 sekunder.
Här är bilden.

Ser du katten? Det är inte helt enkelt men den borde synas om man verkligen fokuserar.

Om du inte hitta den så redovisas svaret här nedanför.

Här gömmer sig katten

Okej, om du inte hittade katten på under 20 sekunder är det helt okej, det är långt ifrån alla som klarar det.
Här nedanför kommer svaret.

Där är den, en glad liten misse som gömmer sig bland alla ugglor! Inte helt lätt att hitta, men när man väl ser den så känns det självklart!

Lyckades du hitta den? Grattis till dig i så fall! Tryck nu på DELA-knappen och se om dina vänner lyckas lika bra!