Hur knyter du din näve? Svaret säger något viktigt om din personlighet

Sedan urminnes tider har människan försökt att dra slutsatser från våra yttre attribut. Från att spå i händer, där linjerna i ens handflator påstods kunna förutse ens framtid till dagens olika personlighetstester man kan göra på nätet.

Även om man självfallet ska ta den här typen av personlighetstester med en redig nypa salt kan de ändå vara ganska roliga. Dessutom brukar de faktiskt stämma överens ganska ofta.

Det här personlighetstestet nedan handlar om på vilket sätt man knyter sin hand och vilken typ av person man är, skriver The Daily Net.

Så knyt nu din ena hand och se om det överensstämmer med din personlighetstyp.

Det händer säkert flera gånger om dagen utan att vi själva tänker på det – att vi knyter handen. Kanske för att man är nervös eller om man blir redigt förbannad och knyter näven i fickan. Men exakt hur knyter vi näven? Det säger nämligen något om oss som personer.

Finns tre olika typer

Här nedanför presenteras tre olika sätt att knyta händerna på – för enkelhetens skull kallar vi dem A, B och C.

På vilket sätt knyter du din hand?

Här nedanför redovisar vi vad det säger om din personlighet.

Näve A

Knyter du handen på detta vis så är du sannolikt en lite försiktig person. Dina vänner ser dig som ömsint och känslig.

Du tar inga förhastade beslut utan tänker efter noga innan du gör något, du är väldigt strategisk och välorganiserad.

Du har stor empatisk förmåga, vilket gör att du är lätt att tycka om och du får lätt vänner, som du uppskattar men är också mån om din egentid.

Näve B

Om du lägger tummen över fingrarna på det här viset så är du charmig och talangfull. Din utstrålning gör att du lätt får blickar på dig när du kliver in i ett rum och du tycker om det. Du pratar gärna med allt och alla, vilket grundar sig i en nyfikenhet.

Att smyga som katten runt het gröt är ingenting för dig, du är rakt på bara. Du bär dina känslor på utsidan, är du glad, ledsen eller arg så märks det direkt.

Näve C

Stänger du in tummen under fingrarna indikerar det på en introvert personlighet. Tummen symboliserar tankar, som du gärna håller för dig själv. Du har få men väldigt nära vänner och undviker gärna konflikter.

Du kan uppskatta sociala tillställningar, men stannar sällan hela kvällen lång utan behöver dra dig undan efter ett tag. Dina viktigaste faktorer i livet här harmoni och lugn.

Vilken näve är du – och hur bra stämmer det överens med din personlighet?

Tryck nu på DELA-knappen och se vad dina vänner får!