Hur knyter du näven? Svaret kan avslöja något intressant om din personlighet

Hur ser vi ut? Varför ser vi ut som vi gör? Säger det något om oss som personer?

Frågor som dessa har vi människor funderat kring sedan urminnes tider. Ett exempel på detta är till exempel det gamla knepet att spå en annan människas framtid genom att titta i handflatorna.

Personlighetstester av den här typen ska naturligtvis alltid tas med en enorm skopa salt, men på samma gång är de väldigt roliga att göra och stämmer ofta överens ganska bra.

Så knyt därför din ena näve nu och ta en noggrann titt på hur den är knuten – det kan nämligen säga något om din personlighet.

Näve nummer 1

Knyter du näven på det här sättet? I så fall är du driven och beskyddande. Du är en naturlig ledare och ger alltid 110 procent för att nå dina mål – oavsett vilka de är.

Personer som knyter näven på det här sättet ser alltid till att ta hand om sina närmaste och utgör en stor trygghet för alla som betyder något för dem.

Näve nummer 2

Håller du näven på detta sätt så är du utåtriktad och har gott självförtroende. Ärlighet är oerhört viktigt för dig och du visar alltid vad du känner. Du tror på det du gör och har högt uppsatta mål och drömmar som du jobbar hårt för att uppnå. Samtidigt är du väldigt tacksam över det du faktiskt har.

Din ärlighet är tudelad, då den dels genererar uppskattning från din omgivning men också dels kan verka skrämmande för vissa. Men du har inget att dölja utan går rakt på sak oavsett vad det gäller.

Näve nummer 3

Knyter du näven med tummen inuti handen? Då är du en vänlig och lugn själ. Du är känslig och är väldigt noggrann med vem som får komma dig tätt inpå livet. I sociala sammanhang håller du en ganska låg profil.

Men de som står dig nära vet att du i själva verket är en liten spjuver som gärna bjuder på dig själv i ett sällskap som känns tryggt. Du har få men väldigt nära vänner som du går genom eld och vatten för.

Vilken näve är du – och hur bra stämmer det överens med din personlighet? Tryck nu på DELA-knappen och se vad dina vänner får!