Hur många D ser du i bilden? Svaret avslöjar något viktigt om din personlighet

Hur många D ser du i bilden? Svaret avslöjar något viktigt om din personlighet

Vi är alla väldigt olika – och det är väl en himla tur. Tänk vad grå och tråkig ens tillvaro hade varit om alla fungerade exakt likadant. Våra olikheter är det som gör världen speciell, vacker och färggrann. Det är i alla fall min åsikt!

Trots att våra personlighets- och karaktärsdrag skiljer sig åt kan olika människor också förenas i att ha likheter med varandra. En utåtriktad och en mer timid person kan exempelvis båda vara väldigt handlingskraftiga.

Sådant här är väldigt intressant att lära sig om och människans komplexitet har så gott som alltid fascinerat mig något oerhört. Därför tycker jag alltid det är kul att testa hur man fungerar på olika sätt. Enkla utmaningar kan faktiskt säga förvånansvärt mycket om en.

Tidigare i veckan snubblade jag över det här testet (nedan) som florerat på bland annat Youtube under en tid. Hur du klarar det säger tydligen något om dig som person – och ditt svar avslöjar därför eventuellt en hel del om hur du fungerar.

Sådant här ska givetvis tas med en rejäl nypa salt och är absolut ingen exakt vetenskap (det förstår nog dock alla), men det finns trots allt bakomliggande anledningar till svarens betydelser.

Hur många D ser du?

Nu till testet! Studera nu bilden nedan i 10 sekunder. Den innehåller en himla massa O, men din uppgift är att leta upp bokstaven D. Det finns ett visst antal, men frågan är hur många. Ditt svar kommer vi sedan att reda ut redan.

Hur många D ser du i bilden? Du har 10 sekunder på dig!

Okej, se nu till att du bestämt dig för en siffra kring hur många D du hittade i bilden!

Innan vi går in på vad ditt svar säger om dig ska vi ta fram facit.

Rätt lösning är att det finns 9 stycken D i bilden!

Svarade du 0-3 stycken D?

Du är lite flummig och kan ha svårt för att koncentrera dig på beställning. Du går mycket på magkänsla och vad andra tycker om dig – det bekommer dig inte avsevärt. Du har dock lätt för att socialisera med alla typer av människor. Din kreativa ådra kan ta dig långt i livet – även om du inte riktigt vet vad du vill med framtiden.

Svarade du 4-6 stycken D

Du är en tänkare som är ambitiös och har gott om energi. Du har en stor umgängeskrets i vilken du är väldigt uppskattad, även du om sällan står i centrum. Vidare så är du mångfacetterad och begåvad på flera områden, men har samtidigt en god självkännedom och har inga problem med att backa när du känner dig obekväm eller osäker.

Svarade du 7-9 stycken D?

Du är vad man skulle kunna betrakta som en supermänniska. Ditt logiska tänkande och din starka målmedvetenhet har tagit dig till en plats i livet där du trivs med tillvaron. Samtidigt är du en rastlös själ som alltid ser fram emot nya utmaningar. Ditt höga intellekt och dina framtidsambitioner tillåter dig sällan att slappna av. Vidare så är du en social individ med mycket humor. Ditt självförtroende och närmast unika pondus gör sig dessutom attraktiv.

Hur många D hittade du i bilden? Snåla inte nu, DELA med dig av ditt svar i kommentarsfältet, eller skicka vidare det här roliga testet till dina vänner!