Hur ser du mannen: Framifrån eller i profil? Svaret avslöjar något intressant om din personlighet

Synvillor, eller optiska illusioner som de också heter på lite finare svenska, har fascinerat oss människor så länge vi kunnat använda våra ögon. Skapare av synvillor har en ovanlig förmåga som kan lura ögat på ett vis som är i det närmaste förtrollande.

Beroende på vem vi är så fastnar våra ögon på olika detaljer i en bild och kan då ge ett helt annat motiv än vad en annan person ser.

På senare tid har dessa optiska illusioner blivit populära att använda vid personlighetstest av olika slag. Sådana här test ska man såklart alltid ta med en rejäl nypa salt, men de är ändå roliga och stämmer skrämmande ofta.

Själva grundtanken med optiska illusioner är att särskilja hur olika människor uppfattar omgivningen och enligt det här personlighetstestet även säga något om hur vi är som personer.

Hur ser du mannen i bilden?

Den här optiska illusionen föreställer en man – men frågan är åt vilket håll hans ansikte är riktat.

Här nedanför är bilden. Ser du mannen framifrån eller från sidan?

Vad det säger om dig som person kommer här nedanför.

Ser du mannen framifrån

Om du ser mannen framifrån: ser du mannen framifrån så indikerar det att du gärna ser folk i ögonen. Du är en rak, ärlig och väldigt direkt person när du kommunicerar. Du har ett öppet sinne och gillar att träffa nya människor.

Dock kan du ibland vara lite snabb att döma människor då du ogärna investerar tid i något i onödan. Trots det har du en väldigt positiv syn på människor och tillvaron i allmänhet.

Ser du mannen från sidan

Om du ser mannen från sidan: om du istället ser mannen från sidan så tyder det på att din hjärna först och främst fokuserar på munnen och näsan, vilket är ett tecken på blyghet. Du har gott om självförtroende men håller dig gärna i bakgrunden på sociala tillställningar.

Att träffa nya människor är inte din favoritsyssla, du har hellre några få vänner som du är väldigt, väldigt nära med.

Stämde det bra in på dig? Tryck på dela-knappen och se hur det stämmer in på dina vänner!