Hur sitter du? Svaret avslöjar något intressant om din personlighet

Ända sedan vi människor lärde oss att gå på land har vi förundrats och filosoferat kring oss själva. Vi har sedan urminnes tider försökt komma underfund med varför vi ser ut exakt som vi gör och om det kan ha någon betydelse. Förr i tiden sades man kunna spå en persons framtid genom att titta i någons handflator, till exempel. Nu för tiden finns det mängder av personlighetstest på nätet man kan göra. Självfallet ska man ta dessa tester med en redig nypa salt, men allt som oftast stämmer de överens ganska bra och är roliga att göra. Som testet här nedanför, till exempel.

Utöver att faktiskt prata så kommunicerar vi människor även med kroppsspråk. Kroppsspråk är något vi använder oss av ganska omedvetet och om vi säger en sak med munnen, kan kroppen säga något helt annat. Vilket är exakt vad det här testet handlar om. Men kom ihåg att ta det med en stor nypa salt. Tänk sedan efter hur du brukar sitta – svaret säger nämligen något intressant om din personlighet.

Sittställning 1

Sitter du med benen så här, där knäna sitter ihop? Då är du en person som inte vill ha någon stress i ditt liv. Du lever ditt liv en dag i taget och funderar inte så mycket på det som varit utan blickar mest framåt. Du har lätt för att trivas med tillvaron och är mån om att dina nära och kära också har det bra. Du har lätt för att träffa nya människor och är en bra lyssnare.

Sittställning 2

Sitter du med knäna isär så är det ett tecken på att du är entusiastisk av dig. Du älskar att utforska nya områden och äventyr är din bästa vän. Du gillar inte att göra någonting flera gånger utan vill hela tiden göra något nytt. Du är ofta i centrum när det vankas sociala aktiviteter och enligt dig finns ingenting som är omöjligt. Du är också bra på att få med dig andra på dina äventyr och på att stötta dem.

Sittställning 3

Sitter du med benen parallellt som på bilden ovan så är du väldigt högpresterande. Du kräver koncentration och gillar inte störningsmoment som rubbar dina rutiner. Du ger alltid hundra procent och ibland gärna lite till. Du är väldigt självsäker och går mer än gärna din egen väg men uppskattar trots det sällskap.

Sittställning 4

Korsar du benen när du sitter? Då är du en riktig äventyrare som vill leva livet fullt ut. Spontana resor, en rolig hobby, lära sig ett nytt språk? Gärna alla tre på en gång, om du får bestämma. Men det innebär inte att du på något sätt är oseriös. Du är målmedveten, empatisk och känslosam vilket gör dig till en bra vän som alltid ställer upp, oavsett väder.

Stämde det in bra på dig? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får göra testet!