Illusionen är över 100 år gammal och avslöjar något intressant om din personlighet

Synvillor, eller optiska illusioner som de också kallas, har fascinerat oss människor sedan urminnes tider. Vad vi ser i dessa bilder sägs, enligt vissa, kunna avslöja något om hur vi är som personer.
Naturligtvis ska man alltid ta den här typen av personlighetstester med en rejäl nypa salt, men på samma gång är de väldigt spännande och ganska överensstämmande.

Den optiska illusionen här nedanför har snurrat runt på nätet i flera omgångar och ska, enligt sajten Wake up your mind, säga något om hur man är som person beroende på vad man ser i bilden. Synvillan uppges vara över 100 år gammal, vilket gör den väldigt klassisk.

Ser du en kanin eller en anka?

Här kommer då bilden, ser du en kanin eller en anka?

Här nedanför avslöjar vi vad det man ser säger om ens personlighet.

Så är du som person

Såg du en anka först?
Du är du en sann idealist och letar alltid efter det goda i människor eller händelser. Du söker instinktivt efter vägar för att förbättra situationer. Samtidigt som du kan uppfattas som lugn och reserverad så har du en inre låga och brinnande passion som syns genom dina skapelser. Den kreativa harmonin som du känner är faktiskt en källa av glädje för personer i din närhet. Du är en mästare vad gäller både ordval och känslokontroll, men besitter dessutom oväntad potential.

Såg du en kanin först?
Då är du är lite av en vetenskapsman. Du har en kritisk och rationell tänkare med hög intelligens. Du har gott självförtroende och en passion för ren fakta. Du ser världen som den är och har en åtrå som driver dig till att förstå hur det mesta fungerar. Du överväger alla alternativ innan du fattar beslut – och i slutändan blir det alltid så att du följer din hjärna och inte ditt hjärta. Du är intelligent och tycker att din omgivning är en fascinerande plats. Det är få saker du uppskattar mer än att förstå varför saker och ting är som de är. Du kommer inom kort att få lite av ett genomslag.

Även om man tar detta med en nypa salt så var det ändå spännande att göra testet! Tryck nu på DELA och se vad dina vänner ser först!