Kolla hur många M du hittar i denna bilden – svaret avslöjar något spännande om dig som person

Ibland kan det vara både kul och spännande att undersöka sina färdigheter på olika sätt.

Jag kan tycka det är intressant att se hur bra jag klarar mig vad gäller allt från klassiska gåtor till mattetal för högstadieelever eller diverse utmaningar som testar ens syn och uppfattningsförmåga.

Ofta handlar sådana här kluringar om detaljer och så länge man börjar på rätt sätt, så är sällan svaret långt bort. Det är dessutom när man närmar slutet som tävlingsinstinkten kickar in som bäst!

Hur många M hittar du i bilden?

Ja, vi vill ju alla vara bäst på nästan allt man tar sig an. Visserligen handlar det om att inse sina begränsningar, men man klarar inget om man inte försöker. Eller hur?

Nu tänkte jag bjuda dig på en utmaning som tydligen ska säga något om dig som person – ditt svar kan alltså avslöja sådant som kan vara kul och spännande att få reda på om dig själv.

Du ska få titta på en bild med massa W i, men i den gömmer sig också ett antal M. Se hur många du hittar på 20 sekunder – sedan kommer vi avslöja vad ditt svar betyder!

Hur många M hittade du? Inga alls, kanske 5 – eller ännu fler?

Här är lösningen!

Såg du 0–4 M i bilden?

Har du kanske en dålig dag? Du är i alla fall inte alls uppmärksam och ögat för detaljer … ja, det får du nog jobba på. Det kan handla om att du är tankspridd som person. Kanske också väldigt kreativ – din hjärna har helt enkelt alldeles för mycket annat att fokusera på. Genom åren har du dock sannolikt kallats för en besserwisser.

Såg du 5–9 M i bilden?

Du är en social person som har många bollar i luften. Det är ofta som du hamnar i centrum och du tycker dig kunna känna av hur folk trivs i din omgivning. Du har krav på dig själv och det är viktigt för dig att prestera – i synnerhet mär det handlar om sådant som du brinner för. Du har pondus och det finns människor som är aningen rädda för dig.

Såg du 10–12 M i bilden?

Wow, du levererade verkligen suveränt! Var det till och med så att du hittade alla 12? Då är det makalöst imponerande. Om du hamnade i det här ”facket” så är du en högpresterande person. Du kan göra flera saker samtidigt, men kan också fokusera på den frågan som är allra viktigast här och nu. Du är vanligtvis omtänksam och andras välbefinnande är viktigt för dig – även om det kommer i skymundan när det handlar om tävling.

Stämde det här på dig? Berätta gärna för oss i kommentarsfältet, eller skriv bara hur många M som du lyckades hitta?

Dela dessutom gärna vidare artikeln till dina vänner för att se hur de klarar sig!