Nästan alla ser en svart kråka när de tittar på den här bilden – men kan du se vad det egentligen är?

Optiska illusioner, eller synvillor som de också kallas, är väldigt fascinerande eftersom de spelar våra ögon och hjärnor ett spratt.

Synvillor kan skapas av en konstnär som skapar med syfte att få fram en optisk illusion, eller så kan de skapas av en vanlig människa, helt slumpmässigt.

En synvilla som florerat på nätet under lång tid uppstod helt av en slump. Nu ska vi se om du lyckas se vad som verkligen döljer sig i bilden!

Det började med att bilden lades ut på nätforumet Reddit – och sedan spreds den vidare till andra plattformar på nätet.

De flesta ser en svart kråka

Det var då som illusionen tog ordentlig fart och väckte stort intresse. Många människor hade aldrig sett något liknande.

Fotot föreställer en svart kråka – tror de allra flesta. Det är dock fel – men kan du lista ut vad det egentligen är på bilden?

Ser du vad det är? Om inte så avslöjar vi svaret här nedanför.

Det är ingen svart kråka

Robert Maguire, som la ut synvillan på Twitter, skriver: ”Den här bilden på en kråka är fascinerande eftersom … det egentligen är en katt”.

Och visst har han rätt!

Vid första anblick ser det onekligen ut som en svart kråka från sidan som kollar in i kameran, men tittar man lite mer noggrant ser man nog snart att Robert är något på spåren.

I själva verket är det en svart katt som vrider sin nacke bakåt och tittar in i kameran. Missens andra öga är lite svårt att se, men det är faktiskt där!

Tryck nu på DELA-knappen och se om dina vänner kan se vad det är!