Nästan ingen kan hitta alla ansikten i den här bilden – hur många ser du?

Att utmana sig själv med hjärngymnastik av allehanda slag är alltid bra och roligt.

Att öva hjärnan på andra sätt än vid datorn på jobbet är väldigt nyttigt, man känner sig ofta lite piggare och mer klartänkt efter lite hjärngympa.

Här nedanför kommer en riktig kluring, som få klarar!

Ser du alla ansikten?

I bilden här nedanför kan man se två stycken tydliga ansikten och ett träd. Men själv utmaningen består i att hitta fler än det.

Ursprunget till bilden är något oklar men enligt flertalet forum på internet så säger antalet ansikten man ser något om ens minne.

Självfallet ska detta tas med en stor nypa salt, men det är ändå en kul utmaning. Här nedanför kommer bilden och under den så kan du se vad ”din” siffra säger om ditt minne.

Här är resultaten

Två till fyra ansikten

De två ansiktena precis vid trädet är som sagt enkla att se. Men lyckas du bara hitta ett eller två till kan det innebära att du har dåligt minne.

Fem till sex ansikten

Hittar du fler än fyra ansikten i bilden? Snyggt, fortsätt leta, men om fem eller sex är ditt antal så har du inte kanonminne, direkt.

Sju till åtta ansikten

Ser du sju eller åtta ansikten innebär det att ditt minne är bra, men inte superbra. Att fortsätta öva med den här typen av kluringar är bra för dig!

Fler än nio ansikten

Stort grattis till dig som ser nio eller fler ansikten! Ditt minne är väldigt skärpt och du glömmer sällan ett ansikte!

Här är några av alla ansikten i bilden.

Hur många ansikten hittade du?

Tryck nu på DELA-knappen!