Optiska illusionen är 100 år gammal – det du ser i den kan avslöja något intressant om din personlighet

Optiska illusioner, eller synvillor som de också brukar kallas i dagligt tal, har fascinerat oss människor sedan urminnes tider. Många av de synvillor man ser idag har många, många år på nacken.

Ta bara den här nedanför, till exempel. Enligt sajten Wake up your mind så är den synvillan 100 år gammal, och enligt dem ska synvillan kunna avslöja något om hur man är som person.

Tester av det här slaget ska man naturligtvis ta med en redig skopa salt, de är ju inte vetenskapliga, men de är trots det väldigt roliga och stämmer förvånansvärt ofta ganska bra in på en.

Synvillan här nedanför har som sagt gäckat människor i åratal, och lika länge har människor häpnat över hur den är skapt.

Anka eller kanin – vad ser du?

Nu är det dags att ta en titt på synvillan.

Vad ser du först – en anka eller en kanin?

Efter en stund kommer du nog kunna se båda djuren. Här nedanför avslöjar vi vad det säger om dig som person.

Om du såg en anka först

Du är en sann idealist och letar alltid efter det goda i människor eller händelser. Du söker instinktivt efter vägar för att förbättra situationer.

Samtidigt som du kan uppfattas som lugn och reserverad så har du en inre låga och brinnande passion som syns genom dina skapelser.

Den kreativa harmonin som du känner är faktiskt en källa av glädje för personer i din närhet. Du är en mästare vad gäller både ordval och känslokontroll, men besitter dessutom oväntad potential.

Om du såg en kanin först

Du är lite av en vetenskapsman. Du har en kritisk och rationell tänkare med hög intelligens. Du har gott självförtroende och en passion för ren fakta. Du ser världen som den är och har en åtrå som driver dig till att förstå hur det mesta fungerar.

Du överväger alla alternativ innan du fattar beslut – och i slutändan blir det alltid så att du följer din hjärna och inte ditt hjärta.

Du är intelligent och tycker att din omgivning är en fascinerande plats. Det är få saker du uppskattar mer än att förstå varför saker och ting är som de är. Du kommer inom kort att få lite av ett genomslag.

Visst var detta lite spännande – stämde det bra in på dig?

Tryck nu på dela-knappen om håller med, så kan du sprida det här roliga testet vidare till dina vänner!