Otroliga illusionerna: Lyckas du hitta den nakna kvinnan?

Optiska illusioner är ett lysande sätt för att låta vår hjärna motionera en stund. Det är viktigt att vi låter våra geniknölar testas på olika sätt. Vissa former av stimulans kan ju utveckla nya färdigheter hos oss.

Sådana här kluringar kan se ut på olika sätt. De kan vara allt från synvillor till mattetal eller vanliga gåtor. En del handlar om ord, andra om att tolka en bild – men de har gemensamt att man måste koppla på det där innanför pannbenet för att lyckas hitta en lösning.

Helt otroliga kroppsmålningar

De bästa illusionerna tycker jag personligen är sådana som skapats i verkligheten och genom riktiga bilder. När jag första gången såg tyske Jörg Düsterwalds arbete blev jag faktiskt helt tagen.

Han jobbar som kroppsmålare och med skickliga fotografer för att försöka förena den mänskliga kroppen med naturen. Men kan de verkligen ”gå in i” varandra? Svaret är ett rungande ja – och resultaten är helt makalösa!

Många av hans illusioner har spridits som löpeld på nätet – troligen för att endast en bråkdel lyckas hitta människan i de här vackra naturbilderna. Nu ska vi testa hur vass din falkblick är – lyckas du hitta den nakna kvinnan i de här fantastiska fotona?

Kan du hitta den nakna kvinnan i den här bilden? En ledtråd kan vara att hon befinner sig bland trästockarna!

En av Jörg Düsterwalds mest populära foton är från en vacker, tysk skog – men kan du hitta kvinnan i bilden?

Om du inte lyckades hitta henne, så kommer bilden här under nog att hjälpa dig.

Jag behövde leta både länge och väl innan jag hittade kvinnan i den här bilden!

Om du ser kvinnan i den här bilden – kolla då in färgerna i hennes otroliga kroppsmålning. Wow!

Den här är också riktigt klurig!

De här bilderna är verkligen helt otroliga – jag fattar inte hur de lyckas!

Lyckades du hitta någon av kvinnorna? Då tycker jag att du gjorde ett riktigt bra jobb! Tryck då på DELA här nedanför för att bjuda dina vänner på en kul, stimulerande och spännande utmaning!