Snabba testet kan avslöja något intressant om din personlighet

Här på vår jord finns inte mindre än sju miljarder människor och prick var och en av oss är helt unika. Konstigt kan tyckas eftersom vi är så ofantligt många, men så ligger det i alla fall till.

Det är kanske tur att vi alla är olika dessutom, för hur kul hade det varit om vi alla gick runt och var exakt likadana? Visst kan man då och då träffa på en människa som är väldigt lik en själv till både ut- och insida men det finns ändå alltid skillnader.

Skillnaderna mellan oss är det som har gjort vår planet så unik och färggrann som den är idag.

Just skillnaderna är intressanta och på nätet finns massvis av olika personlighetstest som kan säga både det ena och det andra om en som person.

Sådana här test ska man självklart ta med en rejäl nypa salt, men de kan ändå vara intressanta och stämmer ganska ofta in rätt bra.

På Youtube finns det massor av tester som liknar det här nedan, som jag hittade på Youtube-kanalen ”Did you know?” som är kända för sina populära tester. Ditt svar avslöjar alltså något om din personlighet.

Det finns ingen direkt vetenskap bakom den här typen av test och ska som sagt tas med en redig nypa salt.

Dummast i bilden enligt dig

Här nedanför finns en bild på fyra personer som sitter i ett träd.

Din uppgift är att fundera ut vem av dem som du tycker är den mest korkade personen.

Här nedanför kommer svaren, så du kan se hur väl det stämmer in på dig!

Stämmer det in på dig?

Har du bestämt för en siffra? Här nedanför kommer en redovisning av svaren.

Person 1: Du ger gärna upp när du stöter på motstånd och känner dig ofta maktlös när du ser en uppgift som ska lösas. Det enklaste för dig är att ta hjälp av någon som kanske kan lösa det lite bättre. Du har ett väldigt gott hjärta och skapar inte gärna bråk eller konflikter i onödan.

Person 2: Du gillar när det går undan. Ställs du inför ett problem funderar du inte så mycket på hur det ska lösas, du försöker bara lösa det så snabbt som möjligt. Du är väldigt handlingskraftig men ibland har din omgivning lite svårt att förstå sig på dig.

Person 3: Du växlar snabbt i humör och beskrivs ofta av dina vänner som ”färgstark”. Uppstår en konflikt vill du lösa den så snabbt som möjligt istället för att ignorerar den. Du har god analytisk förmåga och litar på din magkänsla. Du trivs med mycket uppmärksamhet åt ditt håll.

Person 4: Du går alltid din egen väg, oavsett vad alla andra gör. Deras åsikt är inte viktig för dig och du litar väldigt mycket på din egen förmåga. Du har ingenting emot sociala sammanhang, men samtidigt är det viktigt att du får vara ifred med jämna mellanrum. Du har väldigt bra kontroll över dina egna känslor.

Vilken siffra svarade du? Stämde beskrivningen in bra på dig?

Tryck nu på dela-knappen för att se om det stämmer in bra på dina vänner!