Synvillan som förbryllar internet: Ser du ballerinan bland alla flamingos?

Jag fullkomligen älskar hjärngymnastik! Oavsett om det rört sig om korsord eller sudoku har jag alltid slukat dem med hull och hår sedan jag var liten.

Hjärngymnastik är dessutom väldigt bra för att hålla minnet och koncentrationsförmågan på topp, så man kan lugnt säga att man kombinerar nytta med nöje!

På sistone har jag verkligen fastnat för den här typen av synvillor och den här nedanför är verkligen klurig – jag klarade den faktiskt inte utan fick kika på facit.

Synvillor är ett bra sätt att motionera hjärnan på. Man måste ha en skärpt blick hela tiden och man får verkligen gnugga geniknölarna.

Gäckat tusentals internetanvändare

Men synvillan här nedanför var faktiskt för svår, det medger jag. Jag fick ta hjälp av mina barn för att lyckas lösa den men när vi väl lyckades kändes det så himla bra.

När jag hittade den på internet så skrevs det om hur svår den faktiskt var och att synvillan gäckat tusentals användare.

Här nedanför är en bild på massor av flamingos. Men någonstans i bilden döljer sig en ballerinadansös. Kan du hitta henne?

Bildkälla: The Sun

Ta din tid – kom ihåg att den här är riktigt svår och bara ett fåtal klarar den. Om du inte hittar ballerinadansösen så kommer svaret här nedanför.

Där är hon, långt ned till vänster i bild! I och med att hon är lika blond som fåglarnas näbb är hon riktigt svår att urskilja.

Hittade du henne utan att tjuvkika? Då är det bara att trycka på dela-knappen och se om dina vänner klarar den här!

 

Läs mer om...