Ta en noggrann titt på dina läppar – formen på dem säger något intressant om din personlighet

Att försöka tyda våra utseenden är något vi människor ägnat oss åt sedan urminnes tider. Varför ser vi ut som vi gör och vad kan det betyda? Allt från spågummor som tittar på ens handflator till hur man knyter händerna sägs kunna säga något om hur vi är som personer.

Idag snurrar det runt massor av den här typen av personlighetstester på nätet, och självfallet ska man ta dem med en redig nypa salt. Trots det är de ändå väldigt roliga att göra och stämmer ofta väl överens.

Så ta nu en titt i spegeln – formen på dina läppar kan nämligen säga något spännande om din personlighet!

Läpptyp 1

Har du den här typen av läppar så har du ett stort hjärta, fyllt av medkänsla och generositet.

För personer med den här typen av läppar är det svårt att inte hjälpa till när de ser att någon behöver det.

Läpptyp 2

Personer med den här typen, där överläppen är lite större än underläppen, är väldigt känslosam och är inte rädd för att visa det.

Dessa personer är är väldigt charmiga och gillar att stå i centrum, och är väldigt bra på att få personer i sin omgivning att må bra.

Läpptyp 3

Om underläppen är större än överläppen kan det innebär att du är en väldigt rolig person. Du har inte tid för tråkigheter, utan vill bli underhållen hela tiden.

Du är öppensinnad, äventyrlig och tycker om att träffa nya människor.

Läpptyp 4

Om dina läppar är lika stora, vilket de är för de allra flesta, är du också ganska vanlig till personligheten. Du gillar att ha balans i livet, där det inte får bli för mycket av det ena eller andra.

Du är en god vän som gillar att ta hand om dina nära och kära, men tackar sällan nej till en rolig kväll.

Läpptyp 5

Personer med tunna läppar är väldigt självständiga varelser som är väldigt bra problemlösare. Du har gott självförtroende och är väldigt högpresterande.

Du har få men väldigt nära vänner, som du utan att tveka skulle gå genom eld för.

Läpptyp 6

Om dina läppar ser ut så här är du troligtvis en väldigt bra vän, som aldrig sätter egna behov framför andras. Du gillar att vägleda andra och är en bra lyssnare.

Du misslyckas sällan med saker eftersom du blivit vis av din erfarenhet från att hjälpa andra.

Vilken av dessa är du? Stämmer formen på dina läppar överens med din personlighet? Tryck nu på DELA så att dina vänner också får göra det här testet!