Ta en ordentlig titt på dina tår: Längden säger något intressant om din personlighet

Sedan urminnes tider har vi människor filosoferat kring vilka vi är och varför vissa människor är på ett sätt och andra på ett helt annat sätt.

Lika länge har vi försökt koppla ihop våra yttre attribut med våra personligheter – kan vårt utseende ha något att göra med våra personligheter?

Huruvida detta stämmer eller inte får vara osagt, men det finns idag en mängd olika personlighetstest man kan göra på nätet.

Naturligtvis ska dessa tester tas med en stor nypa salt, men de är trots det väldigt roliga och stämmer dessutom ofta ganska bra överens.

Därför är det nu dags att ta en titt på dina fötter, eller tår snarare. Längden på dem kan nämligen säga något om din personlighet

Fötterna är något man sällan funderar sådär jättemycket på. Oftast är de ju instoppade i ett par skor eller i alla fall ett par strumpor och så länge de bär en framåt finns det väl inte så mycket att fundera på kring sina fossingar.

Men enligt testet här nedan så säger längden på ens tår något om ens personlighet. Titta nu på bilderna här nedanför och jämför med dina fötter – stämmer de överens med din personlighet?

Fot A: Egyptisk fot

Om dina tår ser ut så här, att de blir kortare för varje tå så har du en så kallad ”egyptisk” fot.

Den tyder på att du är full av självförtroende och du gillar lyx och överflöd. Att unna sig något ibland är ingenting för dig, du vill ha det där lilla extra mest hela tiden.

Du har stor aptit på livet och är inte rädd att ge dig ut på okända marker, så länge de lovar gott.

Du älskar att omge dig med dina nära och kära, som du visar stor uppskattning för och gärna skämmer bort.

Fot B: Romersk fot

Är dina tre första tår lika långa så har du en ”romersk” fot.

Du är utåtriktad och är alltid på jakt efter att träffa nya människor att lära känna.

På samma sätt älskar du att upptäcka nya platser och du reser mer än gärna till olika platser på jorden. Det kan vara både djungel och storstad, du lockas av alla typer av äventyr.

Fot C: Grekisk fot

Den här typen av fot, där tån bredvid stortån är längre än stortån, kallas ”grekisk” fot.

Har du en grekisk fot är du en naturlig ledar och riktigt bra på att inspirera andra.

Du har lätt för sport och är kreativ av dig. Du har lätt att prata med folk och göra dig förstådd utan att behöva höja rösten.

Du är också väldigt impulsiv, vilket inte alltid är positivt.

Vilken fot är du? Och stämde beskrivningen in på din personlighet?

Tryck nu på DELA-knappen och se om det stämmer in på dina vänner!