Ta en titt i spegeln: Formen på ditt ansikte säger något intressant om din personlighet

Sedan urminnes tider har människan varit fascinerad över sin egen skapelse. Varför finns vi? Varför ser vi ut som vi gör?
För att få svar på dessa minst sagt komplicerade frågor har vi försökt tyda våra utseenden för att få dem att betyda något, vilket vi gör än idag. På nätet florerar det mängder av olika personlighetstester som baserar sig på våra olika yttre egenskaper. Självfallet ska man ta dessa tester med en rejäl nypa salt men de är trots det ganska roliga och ofta stämmer de ganska bra överens.

Testet här nedanför har figurerat på nätet en längre tid och det kanske är för att så många tycker att det verkligen stämmer in på dem. Allt man behöver göra är att ta sig en titt i spegeln, formen på ens ansikte kan tydligen säga något om ens personlighet. Här nedanför är testet, men glöm inte att ta det hela med en nypa salt!

Ovalt ansikte

Ett ovalt ansikte är aningen längre än det är brett och kan ibland påminna lite om ett ägg. Har du den här formen på ansiktet så är du en väldigt målmedveten person. Du vet vad du vill ha och hur du ska nå dina mål. Du är inte blyg eller rädd för att säga att du siktar högt. Vidare är du väldigt analytiskt lagd och försöker alltid att blicka långt framåt när du gör upp planer.

Rektangulärt ansikte

Ett rektangulärt ansikte kännetecknas av tydliga käklinjer. Detta innebär att du är en grubblare. Du älskar ny kunskap och försöker ständigt ta reda på mer om saker och skeenden i din omgivning. Du funderar mycket över alla val i livet, vilket ibland leder till viss obeslutsamhet. Du är reserverad med dina känslor och öppnar dig inte för vem som helst. Du har inte så många vänner, men de du har står dig oerhört nära.

Hjärtformat ansikte

Ett hjärtformat ansikte känns oftast igen på att övre delen av ansiktet är större än den nedre, med en tydlig panna och en lite spetsigare haka. Har du ett hjärtformat ansikte så tror du mycket starkt på ärlighet och karma. Du bedömer inte människor efter vad de säger, utan efter vilken känsla de ger dig. Du har god intuition och litar blint på den. Du håller gärna ett behörigt avstånd till andra innan du bildat dig en uppfattning om dem. Du kan ibland uppfattas som lite beräknande, men du vet själv att ditt liv är för kort för att slösa det på människor som inte känns genuint godhjärtade.

Stämde det in på dig? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa detta!