Test: Kan du hitta symbolerna som sticker ut?

Test: Kan du hitta symbolerna som sticker ut?

Dagens moderna samhälle har fört med sig massvis av suveräna saker, men som det mesta så finns det både bra och dåliga sidor. Vi kan, otroligt nog, ta oss ut i rymden, ha telefoner som pratar med oss och skicka pengar till varandra på bara någon sekund.

Det som kanske blir lidande emellanåt är att vi knappt behöver tänka själva längre. Tekniken gör det mesta åt oss och därför är vi nog i behov av mer hjärngympa än tidigare. Det är i alla fall vad jag tror – och så fort jag sätter mig ner med lite knep och knåp så känner jag hur geniknölarna vaknar till.

Det gäller ju att vara fräsch i både kropp och knopp!

Därför tänkte jag att jag skulle bjuda dig på ett test som garanterat kommer få dina hjärnceller att arbete i en liten stund.

Enligt Youtube-kanalen EG Mines så är man smartare än snittet om man klarar alla 4 utmaningarna – men oavsett om man väljer att tro på det eller inte så är det alltid bra att få gnugga geniknölarna!

Det handlar om att hitta symbolen som sticker ut i olika bilder – och vid varje uppgift har du 10 sekunder på dig. Om du ger dig själv längre betänketid än så, då har du fuskat!

På kör igång direkt! Lycka till!

1. Hitta det öppna hänglåset!

Lyckades du hitta det öppna hänglåset?

Nedan kommer svaret!

2. Hitta bokstaven G bland alla 6:or!

Kunde du hitta bokstaven G?

Nedan kommer lösningen!

3. Hitta talet 609!

Lyckades du hitta talet 609?

Nedan kommer svaret!

4. Kan du hitta bumerangen?

Kunde du hitta bumerangen?

Nedan kommer lösningen!

Klara du i alla fall 2 av testen? Tryck då på dela-knappen, så kan du bjuda dina vänner på en rolig utmaning!