Titta noga på dessa bilder: Svaret säger något intressant om din personlighet

Titta noga på dessa bilder: Svaret säger något intressant om din personlighet

Sedan människan lärde sig att tänka har vi undrat och filosoferat kring våra personligheter. Varför är vi som vi är?

En del människor är vad man kallar för extroverta – de hämtar energi från att umgås med andra och skickar ofta ut signaler.

Andra människor är tvärtom, det vill säga introverta, vilket innebär att de får sin energi från att vara själva och de tar in fler signaler och tolkar dem än vad de sänder ut signaler.

Då introverta oftare tolkar signaler har de oftast även lättare att fokusera på saker, vilket gör att de i högre utsträckning klarar testet här nedanför.

Den här typen av personlighetstester ska naturligtvis tas me en rejäl nypa salt men de är ändå roliga att göra, och förvånansvärt ofta stämmer de ganska bra överens.

Kolla därför in bilderna här under. Om du hittar de dolda symbolerna enkelt kan det faktiskt vara en tydlig indikator på om du är extrovert eller introvert.

1. Kan du hitta croissanten?

2. Det finns en luftballong bland maneterna – ser du den?

3. Hittar du snigeln bland alla fåglar?

4. Ser du knappen?

5. Nu blir det klurigt – hitta fjärilen!

6. Ännu svårare! Ser du kaffekoppen bland alla godsaker?

7. Sista: Hittar du sköldpaddan?

Resultat:

Om du hade väldigt lätt för att hitta alla dolda saker i bilderna så kan det vara ett tecken på att du är introvert. Introverta har bättre observationsförmåga och sinne för detaljer än andra. Du behöver ofta lite tid för dig själv mellan dina sociala kontakter för att ladda upp batterierna. Du trivs ofta bättre i små grupper där dina insikter kan värderas högt.

Om du ledsnade under tiden du tittade på bilderna och började tänka på annat är du antagligen mer av en extrovert person. Du får energi av att vara med andra och är ofta aktiv och i kontakt med dina känslor. Du har svårt att hålla dig på en plats men har lätt för att kommunicera med andra.

Om du tycket att testet var svårt men ändå klarade det så kan du vara ambivert – vilket är ett mellanting mellan de två ytterligheterna. Du har många strängar på din lyra och har enkelt för att anpassa dig i olika miljöer. Du har lätt för att passa in och kan prata med vem som helst.

Stämde resultatet in på dig?

Tryck nu på DELA och se om det stämmer in på dina vänner!