Utmaning: Endast ett snabbtänkt snille hittar alla D i bilden – men lyckas du?

Hjärngympa är en av få saker i livet som vi nog aldrig kan få för mycket av!

Jag minns väl från skoltiden att det bästa jag då visste var att sitta med olika knep och knåp. Även nu när man blivit äldre så tycker jag dock att sånt där är roligt. Numera handlar det dock mer om korsord, sudoku och illusioner som man får sätta tänderna i.

Att sitta med sånt där får mig alltid att känna mig extra fräsch i knoppen och det är dessutom alltid roligt att utmana sig själv för att testa sina olika gränser och färdigheter.

I en tid där så gott som allt styrs av teknik så tror jag det är vettigt att man dagligen försöker ge sig själv lite annan form av stimulans än att bara sitta och stirra in i en dator eller mobilskärm.

20 sekunder på dig

En liten kluring då och då är sannerligen aldrig fel!

Den här gången handlar det om att leta upp bokstaven D i en bild med massa O. Frågan är hur många D du kan hitta i bilden. Det är ganska många som döljer sig där – och bokstäverna är ju faktiskt ganska lika varandra.

För att göra det hela något klurigare så har du bara 20 sekunder på dig, så fuska inte nu!

Det ska även sägas att de flesta, enligt Youtube-kanalen EG Mines, misslyckas med att hitta alla D på första försöket!

Hur många D ser du i bilden?

Så! Glöm nu inte bort hur många D du hittade i bilden!

Nedan kommer vi att redovisa svaret. De flesta lyckas alltså inte hitta alla D på 20 sekunder.

Alla D är markerade i vitt här nedanför!

Rätt svar är att det finns 11 stycken D i bilden!

Detta är inte helt enkelt i och med att bokstäverna är ganska så lika. Om du hittade 5 eller fler D på 20 sekunder så tycker jag att du gjort ett bra jobb!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du hittade 5 eller fler D i bilden! Då kan du dessutom bjuda dina vänner på en kul utmaning i dag!