Utmaningen som få svenskar klarar: Hitta den hund som sticker ut

Det finns få saker som är roligare än att utmana sig själv med en riktigt klurig utmaning. Man får gnugga geniknölarna ordentligt och ta fram sin inre tävlingsmänniska, vilket ju alltid är härligt.
Dessutom är det ju bra för hjärnan att motioneras lite med jämna mellanrum, precis som man gör med resten av kroppen.

När det kommer till kluringar så är väl de flesta av oss vana vid de kluringar som kommer med tidningen, det vill säga korsord och sudoku. Men sedan internet blev en naturlig del av vår vardag kan man nu välja och vraka bland roliga utmaningar av olika slag. Bland annat den utmaningen som finns här nedanför.

Använda falkögonen

Dagens utmaning är inte en klassisk gåta eller ett mattetal som ska lösas, utan här gäller det det att verkligen använda sina falkögon och hitta en detalj som sticker ut. Lyckas man med det så har man en god chans att klara utmaningen.

Ser du vilken hund som sticker ut?

Här är då dagens kluring, och det gäller som sagt att verkligen använda sin allra bästa blick. Det gäller nämligen att hitta den hund som sticker ut av de tre hundarna här nedanför.

Ser du det? Det är långt ifrån enkelt, men om man tittar noggrant så ska man nog lyckas.

Om du inte klarar det så kommer svaret här nedanför.

Här är hunden som sticker ut

Okej, här i bilden nedanför redovisar vi svaret.

Där har vi vovven som inte ser ut som de andra! Han saknar ju faktiskt ögonbryn, den lille parveln!

Klarade du av att hitta rätt hund? Grattis till dig i så fall! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig en utmaning idag!