Vad äter du till frukost? Svaret kan avslöja hur bra du är i sängen

Frukost är, enligt många, dagens viktigaste mål. Därför behöver man stoppa i sig mycket näring och få en bra och härlig start på dagen.

Det finns säkert lika många sätt att äta frukost på som det finns människor. Vissa äter filmjölk och mackor, vissa kokar ägg och vissa nöjer sig med en kopp kaffe på morgonkvisten.

Det är dock sällan man tänker på att ens frukost kan avslöja något om en som person – men enligt en undersökning så kan ens frukostvanor säga något om hur man är i sängkammaren.

Det är företaget Weetabix, som tillverkar frukostflingor, som genomfört en studie.

Jordnötsälskare vildast i sängen

De har frågat 2 000 britter om deras frukostvanor samt hur de skulle beskriva sig själva och andra.

53 procent av deltagarna svarade att frukosten mycket riktigt är dagens viktigaste mål, men också att 42 procent av deltagarna dömer andra personer efter vad de äter till frukost.

Resultatet visade att de som oftast äter jordnötssmör om morgnarna är vildast i sängen, och beskrivs som de mest passionerade älskarna, skriver The Mirror.

Te-drickare ”tjänar mest pengar”

Vidare visade studien att te-drickare ansågs högutbildade och välbetalda, medan de som äter rostat bröd älskar att festa.

Personer som helst äter flingor till frukost är mest pålitliga och de mest finkänsliga föredrar yoghurt och bär som dagens första mål, enligt studien.

Dock visade studien även att hela 42 procent helt skippar att äta frukost, eftersom att de inte anser sig ha tillräckligt mycket tid om morgnarna.

Bildkälla: Wikipedia

Vad äter du till frukost? Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!