Vad du ser först i den här bilden säger något spännande om dig som person

Som människor är vi alla olika och uppfattar därför saker olika, beroende på vilken typ av personlighet vi har.

Vissa är utåtriktade medan andra föredrar att vara lite mer tillbakadragna. Oavsett vilken personlighetstyp vi är så är vi alla fantastiska – det finns inget bra och dåligt med att ha olika personlighetsdrag.

Den här typen av ”tester” ska självfallet tas med en rejäl nypa salt, men det kan ändå vara kul att kolla om det stämmer.

Så kolla nu på bilderna här nedanför och se om de stämmer in på dig.

 

 

Som nämns här ovan ska sådana här bilder självfallet tas med en klackspark och är mer underhållning än exakt vetenskap men jag personligen tyckte det var väldigt intressant. Vad ser du först i bilden?

Hund eller katt?

Här nedanför kommer bilden – svaret finns under bilden.

Bildkälla: Youtube

Om det första du ser är ett hundhuvud, är du sannolikt en utåtriktad person som gärna omger dig med mycket folk. Små fel hos folk stör dig inte utan du omfamnar de allra flesta utan problem.

Om du istället ser två katter, vars svansar nuddar varandra så är du väldigt intelligent och lite mer tillbakadragen av dig. Du är känslig och tar in många intryck på en och samma gång.

Bonusrunda

Stämde det in på dig? Vi kör en till, här nedanför kommer bilden. Svaren kommer, precis som innan, under bilden.

Om du ser ett manshuvud i profil så har du lätt att skaffa vänner. Du får din omgivning att må bra samtidigt som du gillar att ha ordning och reda på saker. Du är smart och kastar dig gärna in i nya utmaningar.

Om du ser en gnagare som agerar hår åt mannen i profil så har du ett välutvecklat sinne för detaljer. Du är noggrann och lämnar sällan något åt slumpen. Du är en väldigt uppskattad kollega som alltid levererar. Du har få men väldigt nära vänner.

Stämde beskrivningarna in på det du såg först i bilderna? För mig stämde de exakt!

Tryck nu på dela-knappen och se om det stämmer in på dina vänner!