Vad lägger du märke till först i den här bilden? Svaret kan avslöja något spännande du inte visste om dig själv

Hur kommer det att vi människor är som vi är? Varför är vissa på ett sätta och vissa på ett annat? Har vårt utseende något att göra med vår personlighet? Frågor som dessa har människan ställt sig själv sedan tidernas begynnelse, vi är helt enkelt fascinerade av vår egen skapelse.

Synvillor, eller optiska illusioner som de också kallas, sägs, enligt vissa, kunna avslöja något om hur vi är som personer. På nätet florerar det idag mängder av olika personlighetstester som baserar sig på våra olika egenskaper vi människor har.

Självfallet ska man ta dessa tester med en rejäl nypa salt men de är trots det ganska roliga och ofta stämmer de ganska bra överens.

Den optiska illusionen här nedanför har snurrat runt på nätet i flera omgångar och ska kunna säga något om hur man är som person, beroende på vad man ser först i bilden.

Tigerhuvud – eller en apa?

Okej, här kommer då bilden där man kan vid första anblick kan uppfatta olika saker, beroende på vilken personlighetstyp man är.

Vad är det första du ser i bilden? Under bilden förklarar vi vad det säger om dig som person.

Vad ser du? Förklaringen kommer här nedan.

Om du såg ett tigerhuvud först

Det kan innebära att din vänstra hjärnhalva är mer aktiv än din högra. Det innebär att du är analytisk som person.

Du gillar att planera och tänker ofta logiskt och realistiskt, fantasier är ingenting för dig. Alla beslut som fattas av dig görs efter noggranna övervägningar.

Om du såg en apa först

Då är din högra hjärnhalva mer aktiv. Du är kreativ av dig och drömmer dig gärna iväg. Du tänker inte efter så mycket innan du gör saker utan fattar beslut efter magkänslan.

Du är impulsiv och väldigt känslosam, du håller ingenting inom dig. Du har lätt att lära av dina erfarenheter, även de dåliga.

Även om man tar detta med en nypa salt så var det ändå spännande att göra testet! Tryck nu på DELA och se vad dina vänner ser först!