Vad ser du i bilden? Ditt svar kan avslöja något du inte visste om dig själv

Vad ser du i bilden? Ditt svar kan avslöja något du inte visste om dig själv

Synvillor, eller optiska illusioner som de väl egentligen heter, har fascinerat människan ända sedan vi började måla. Det är dock väldigt svårt att skapa en synvilla i en bild eller målning, eftersom motivet har en sällsynt förmåga att lura det mänskliga ögat på ett häpnadsväckande vis.

Beroende på vem vi är så fastnar våra ögon på olika detaljer i en bild och kan då ge ett helt annat motiv än vad en annan person ser.

På senare tid har dessa optiska illusioner använts vid olika typer av personlighetstest, ser man det ena har man en viss personlighet och ser man det andra har man en annan typ av personlighet.

Själva grundtanken med optiska illusioner är att särskilja hur olika människor uppfattar omgivningen och enligt det här personlighetstestet även säga något om hur vi är som personer.

Sådana här test ska man såklart alltid ta med en rejäl nypa salt, men de är ändå roliga och stämmer skrämmande ofta.

Anka eller kanin?

Här kommer då testet, i form av en bild.

Bilden innehåller två olika motiv, frågan är bara vad du ser först.

Är du redo? Här är bilden.

Här nedanför förklarar vi vad det du såg först betyder.

Om du såg en anka

Du är en sann idealist och letar alltid efter det goda i människor eller händelser. Du söker instinktivt efter vägar för att förbättra situationer.

Samtidigt som du kan uppfattas som lugn och reserverad så har du en inre låga och brinnande passion som syns genom dina skapelser.

Den kreativa harmonin som du känner är faktiskt en källa av glädje för personer i din närhet. Du är en mästare vad gäller både ordval och känslokontroll, men besitter dessutom oväntad potential.

Om du såg en kanin

Du är lite av en vetenskapsman. Du har en kritisk och rationell tänkare med hög intelligens. Du har gott självförtroende och en passion för ren fakta. Du ser världen som den är och har en åtrå som driver dig till att förstå hur det mesta fungerar.

Du överväger alla alternativ innan du fattar beslut – och i slutändan blir det alltid så att du följer din hjärna och inte ditt hjärta.

Du är intelligent och tycker att din omgivning är en fascinerande plats. Det är få saker du uppskattar mer än att förstå varför saker och ting är som de är. Du kommer inom kort att få lite av ett genomslag.

Visst var detta lite spännande – stämde det bra in på dig?

Tryck nu på dela-knappen om håller med, så kan du sprida det här roliga testet vidare till dina vänner!