Vad ser du i bilden? Svaret kan avslöja något spännande om din personlighet

Att göra personlighetstester man hittar på nätet är både roligt och faktiskt ganska spännande – om man tar dem med en stor nypa salt, det finns nämligen sällan någon faktisk vetenskap bakom dem utan ska mest ses som tidsfördriv.

Personligen brukar jag göra dem och ibland är de faktiskt ganska pricksäkra.

Den här typen av personlighetstester brukar kallas för optiska illusioner. Det innebär att man får se en bild som innehåller fler än ett motiv – och det motiv man först lägger märke till säger något om vem man är som person.

Vilket motiv ser du först?

Här kommer då första bilden, du kan se den här nedanför. Det första motivet du ser säger alltså något om din personlighet, vad det är får du reda på under bilden.

Såg du ansiktena eller ljusstaken först?

Om det första du lade märke till var de två spegelvända ansiktena så tänker du mycket på personerna i din omgivning. Du är ganska utåtriktad och får mycket energi av att umgås med dina nära och kära, men är också mån om att få egentid emellanåt.

Om du istället såg ljusstaken först så är du mer av en inåtriktad person som gärna tänker mycket för dig själv. Du föredrar hemmets lugna vrå framför folksamlingar och har några få vänner som du står väldigt, väldigt nära.

Bonusomgång: Vad lägger du märke till först?

Äh, vi tar en bild till. Den kommer här nedanför och under den kommer förklaringar till vem du är som person, beroende på vad du lade märke till först.

Är du kvinna och såg mannens ansikte först?

Det kan betyda att du söker efter lite romantik eller har hög sexualdrift. Du kommer väldigt nära en eventuell partner och är inte rädd för att visa kärlek.

Är du man och såg mannens ansikte först?

Det innebär att du bryr dig väldigt mycket om dina manliga nära vänner och att du ägnar många tankar åt dem. De betyder väldigt mycket för dig och du värderar deras åsikter väldigt högt.

Är du kvinna och såg kvinnans ansikte först?

Det tyder på ett väldigt starkt självförtroende. Du är väldigt bekväm med dig själv och du är inte rädd för utmaningar eller att ta för dig i sociala situationer.

Är du man och såg kvinnans ansikte först?

Det tyder på att du, precis som för kvinnan, är romantiskt och sexuellt laddad. Du räds inte romantik och älskar att uppvakta en eventuell partner.

Jag tycker det stämmer in ganska bra på mig ändå, trots att det inte finns någon exakt vetenskap bakom detta.

Tryck nu på dela-knappen och låt dina vänner testa sin personlighet!