Vad ser du i den 100 år gamla optiska illusionen? Svaret kan avslöja något intressant om din personlighet

Det är inte helt fastställt när människan uppfann, eller skapade kanske man ska säga, den första optiska illusionen.

Synvillor, som de oftast kallas, har en speciell förmåga att lura ögat på ett sätt som nästan kan driva en till vansinne ibland, känns det som.

Synvillan här nedanför är enligt sajten Wake up your mind över 100 år gammal, och ska enligt sägen kunna säga något om ens personlighet, beroende på vad man ser i illusionen.

Personlighetstester av det här slaget ska självfallet alltid tas med en rejäl nypa salt, eftersom de inte på något sätt är vetenskapliga.

Men de kan ändå vara ganska roliga och lite spännande – dessutom stämmer de ganska ofta in bra.

Synvillan här nedanför har som sagt gäckat människor i åratal, och lika länge har människor häpnat över hur den är skapt.

Vad ser du först?

Nu är det dags att ta en titt på synvillan.

Vad ser du först: en anka eller en kanin?

Efter en stund kommer du nog kunna se båda djuren. Här nedanför avslöjar vi vad det säger om dig som person.

Här är bilden.

Vad var det första du lade märke till? Här nedanför går vi igenom svaren.

Om du såg en anka först

Du är en sann idealist och letar alltid efter det goda i människor eller händelser. Du söker instinktivt efter vägar för att förbättra situationer.

Samtidigt som du kan uppfattas som lugn och reserverad så har du en inre låga och brinnande passion som syns genom dina skapelser.

Den kreativa harmonin som du känner är faktiskt en källa av glädje för personer i din närhet. Du är en mästare vad gäller både ordval och känslokontroll, men besitter dessutom oväntad potential.

Om du såg en kanin först

Du är lite av en vetenskapsman. Du har en kritisk och rationell tänkare med hög intelligens. Du har gott självförtroende och en passion för ren fakta. Du ser världen som den är och har en åtrå som driver dig till att förstå hur det mesta fungerar.

Du överväger alla alternativ innan du fattar beslut – och i slutändan blir det alltid så att du följer din hjärna och inte ditt hjärta.

Du är intelligent och tycker att din omgivning är en fascinerande plats. Det är få saker du uppskattar mer än att förstå varför saker och ting är som de är. Du kommer inom kort att få lite av ett genomslag.

Visst var detta lite spännande – stämde det bra in på dig?

Tryck nu på dela-knappen om håller med, så kan du sprida det här roliga testet vidare till dina vänner!