Vad ser du i den här bilden? Ditt svar kan säga något intressant om din personlighet

Samma nanosekund som våra ögon lägger märke till något så sänder de signaler till hjärnan som sedan tolkar och tyder vad det är vi fäst ögonen på. Men eftersom vi alla är helt unika varelser så skiftar även det vi läser in när vi ser saker.

Att vi uppfattar olika saker när vi ser saker är väldigt naturligt, vi är ju trots allt olika människor med olika personligheter.

Men kan våra personligheter avspeglas i det vi först ser när vi tittar på ett visst objekt?

Enligt vissa personlighetstester är det exakt så det ligger till. Personlighetstester ska man självfallet alltid ta med en stor skopa salt, men de är ofta roliga att göra och stämmer förvånansvärt ofta in ganska bra.

Personlighetstester av den här typen är väldigt populära och snurrar ständigt runt på nätet i olika former.

Titta noggrant på bilden

Här är ett test som kommer från en gammal, gammal bild men som fått nytt liv på nätet på sista tiden.

Här nedanför är en bild. Det första du ser i bilden kommer att säga något om din personlighet. Så ta nu en ordentlig titt på bilden.

Vad är det första du tycker du ser när du ser den här bilden?

Här nedanför avslöjar vi vad det säger om dig som person.

Såg du kvinnliga underliv?

Om det första du såg när du tittade på bilden var kvinnliga kön, lår och könshår så är du sannolikt en väldigt öppen person.

Du lever för att uppleva nya saker och är spontan av dig. Du älskar utmaningar, äventyr och att träffa nya människor.

Din nyfikenhet på livet har gjort dig vis av erfarenheter, men kan också göra det svårt att planera långt fram i tiden då du gärna lever spontant.

Såg du korn som blåser?

Om du istället såg korn, eller något annat sädesslag, som blåser i vinden är du en person som nog trivs bäst i ditt eget sällskap, eller med några få, nära vänner.

Du är en grubblare, som alltid tänker innan du talar. Men när du väl talar så lyssnar många, då du är väldigt klartänkt.

Du är noggrann och väldigt beslutsam. Du sätter upp väldigt höga mål och kämpar hårt och målmedvetet för att nå dem, vilket har gjort dig väldigt framgångsrik.

Stämde det bra in på dig? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner också får göra testet!