Väldigt få kan se den helt nakna kvinnan i bilden – men kan du hitta henne?

Hjärnans visuella intryck kommer från våra ögon, det är genom dem som hjärnan tolkar allt och skapar en bild som gör att vi människor förstår vad det är vi tittar på.

Detta går otroligt snabbt och ibland hänger våra hjärnor inte med i det ögat uppfattar.

Vad händer då när ögat uppfattar något som kanske inte är exakt vad det först verkar vara? Då blir man förvirrad, och kanske är det därför som optiska illusioner fascinerat oss människor genom alla tider.

Här nedanför hittar vi en optisk illusion som verkligen skapat diskussioner – men lyckas du hitta den nakna kvinnan i bilden?

Optiska illusioner, eller synvillor som de också kallas, sätter verkligen våra sinnen på prov. De visar något som vid en första anblick är en helt vanlig bild, men ju mer man tittar desto fler detaljer uppfattar man.

Otroligt konstverk

Jörg Düsterwald jobbar som kroppsmålare och med hjälp av skickliga fotografer försöker de förena den mänskliga kroppen med naturen.

Men kan man verkligen få människan och naturen att sömlöst ”gå in i” varandra? Svaret är ett rungande ja – och resultaten är helt makalösa!

Många av Jörgs otroliga illusioner har spridits som löpeld på nätet – troligen för att endast en bråkdel lyckas hitta människan i de här vackra naturbilderna.

Ser du den nakna kvinnan?

Nu ska vi testa hur vass din falkblick är. Här nedan följer ett fotografi där det döljer sig en naken kvinna någonstans i bilden – lyckas du hitta henne?

Sutdera vedhögen väldigt noggrant så kommer du snart skymta kvinnan.

Ser du henne? Om inte så avslöjar vi svaret här nedanför.

Här döljer sig nakna kvinnan

Om du inte lyckades hitta den nakna kvinnan så kommer här en inzoomad bild som avslöjar var hon gömmer sig.

Där är hon!

Hittade du henne? Då kan du ge dig själv en välförtjänt klapp på axeln, snyggt jobbat!

Utmana nu dina vänner genom att trycka på DELA-knappen!