Väldigt få lyckas hitta hundvalpen bland alla pandor

Nu när kylan har svept in över vårt avlånga land finns det få saker som är så mysiga som att krypa upp i soffan, dra en varm filt över benen och lösa en kluring.
Hjärngymnastik kan komma i många former, det vanligaste är kanske de som kommer med tidningen, korsord eller sudoku. Men tack vare internet behöver man idag inte begränsa sig till de vanliga kluringarna.

På nätet snurrar just nu massor av olika roliga, svåra utmaningar av olika slag. Många av dem påminner om den här nedanför, där det gäller att hitta en viss detalj i en bild.

Stenhårt fokus gäller

Den här typen av utmaningar kan vara riktigt kluriga. Men om man koncentrerar sig riktigt ordentligt så brukar de gå att lösa.

Utmaningen här nedanför har fått många att slita sitt hår, vilket innebär att man gott och väl kan ge sig en rejäl klapp på axeln om man lyckas lösa utmaningen.

Hittar du hundvalpen bland alla pandor?

Här kommer då dagens kluring. Som sagt, det är inte helt enkelt att lösa den så det gäller att verkligen fokusera.

I bilden här nedanför finns en bild på massor av pandor. Men någonstans i bilden döljer sig en hundvalp. Lyckas du hitta den?

Bildkälla: Youtube

Ser du den? Det gäller att verkligen slå på sina falkögon för att lyckas. Det behöver inte gå snabbt, så kolla igenom bilden riktigt noggrant.

Om du inte lyckas hitta hundvalpen så kommer rätt svar här nedanför.

Bildkälla: Youtube

Klarade du den? Stort grattis till dig i så fall!
Tryck nu på DELA-knappen för att utmana dina vänner!