Väldigt få svenskar lyckas hitta alla T i bilden på mindre än 25 sekunder

Att motionera hjärnan är lika viktigt som att motionera resten av kroppen med jämna mellanrum, om man vill hålla sig pigg och fräsch. Självklart använder man hjärnan hela tiden, till och med när man sover, men ibland behöver man ta en paus från allt vanligt tänkande och verkligen gnugga geniknölarna. Det kan man naturligtvis göra på flera olika sätt, och tack vare internet kan man idag välja och vraka bland massor av olika sorters kluringar.

När man hör ordet ”hjärngymnastik” så tänker nog de flesta av oss på korsord eller sudoku som ju kommer med tidningen, men om man bara tar sig en titt på nätet så finns där mängder av olika roliga utmaningar som verkligen får en att gnugga geniknölarna.

100 procent koncentration gäller

En typ av kluringar som ofta cirkulerar på nätet är bilder där man ska lyckas hitta detaljer som sticker ut på ett eller annat sätt. Det kan röra sig om en målning där det döljer sig djur eller människoansikten till exempel. Ett annat exempel är den typen av utmaningar som finns här nedanför, där vi kommer att se massor av tecken, där utmaningen ligger i att hitta de tecken som skiljer sig från de andra. Det är långt ifrån enkelt så det gäller att verkligen koncentrera sig. Gör man det bör man dock klara den här kluringen.

Hittar du alla T i bilden?

Okej, här kommer då dagens utmaning. Nedanför ser vi en bild på en herrans massa 7:or. Men i samma bild döljer sig också ett gäng T.
Utmaningen: Hitta alla T på mindre än 25 sekunder. Här kommer bilden.

Hittar du alla? Kom ihåg att du bara har 25 sekunder på dig, det är väldigt få som lyckas hitta alla på den tiden.

Om du inte lyckades så redovisar vi svaret här nedanför.

Här är rätt svar

Om du inte hittade alla på utsatt tid är det ingen fara, det är en ganska svår utmaning. Här nedanför kommer svaret, alla T är markerade med gult.

Där är de, tolv stycken T som gömmer sig i bilden! Inte helt enkelt, som sagt. Om du klarade det så kan du gott och väl ge dig en klapp på axeln, snyggt jobbat! Tryck nu på DELA-knappen och se om dina vänner också lyckas!