Väldigt få svenskar lyckas hitta spader ess inom 20 sekunder – men klarar du det?

Något som jag aldrig får nog av är att testa mig själv på olika sätt. Det kan handla om allt från att försöka lösa en knepig ekvation till att ta sig an en illusion eller synvilla. Att få hjärnan att arbeta på högvarv för att lösa en specifik uppgift är aldrig dåligt.

Den här utmaningen (nedan) är kanske extra spännande för er som gillar att spela kort. Så kände i alla fall jag, som är en gammal ”pokerhaj”. Det handlar om att hitta spader ess (A) i en stor hög av kort. Du har endast 20 sekunder på dig!

Det här testet togs fram efter att det kom en undersökning som bevisade att den genomsnittliga britten är uttråkad under totalt 9 år av sitt liv. Ganska mycket ändå, får man säga. Därför skapades den här utmaningen, så att rastlösa själar i alla fall för en stund får något att göra!

”Du måste vara ett riktigt ess för att klara av det här – och att hitta det rätta kortet på under 60 sekunder är väldigt imponerande”, säger skaparen Casumos talesperson Greg Tatton-Brown till Mirror.

Få som lyckas

Men för att göra det ännu svårare ger vi dig bara 20 sekunder! Så spänn nu blicken i bilden nedan och se om du lyckas hitta spader ess!

Bildkälla: Mirror/Casumo

Visst var det inte helt enkelt?! Jag lyckades faktiskt inte hitta spader ess i den här högen på under 20 sekunder – det ska jag erkänna!

För er som inte lyckades kommer svaret här nedan!

Tryck nu på dela-knappen om du klarade testet, eller om du helt enkelt bara vill bjuda dina vänner på lite hjärngympa i dag!