Vilken fjäder väljer du? Ditt svar säger något om din personlighet

Varför finns vi? Varför är vi skapta olika? Vad betyder det?

Sedan urminnes tider har människan varit fascinerad över sin egen skapelse. Tester ska, enligt vissa, kunna avslöja något om hur vi är som personer.

På nätet florerar det idag mängder av olika personlighetstester som baserar sig på våra olika egenskaper vi människor har.

Självfallet ska man ta dessa tester med en rejäl nypa salt men de är trots det ganska roliga och ofta stämmer de ganska bra överens.

Testet här nedanför har snurrat runt på nätet i flera omgångar och ska kunna säga något om hur man är som person, beroende på vad man väljer

Vilken fjäder väljer du?

Okej, här kommer då bilden där vi kan se fem fjädrar.

Den fjäder du först fastnar för ska kunna säga något om dig som person.

Är du beredd? Här är bilden. Förklaringen kommer nedanför.

Fjäder 1

Väljer du fjäder nummer ett så är du lugn och harmonisk. Du uppskattar tystnad och stillhet. Du umgås gärna med dig själv samtidigt som du alltid ställer upp för dina nära och kära.

Din snällhet skulle kunna uppfattas som att du är lite svag, men så är inte fallet. Du är otroligt trygg i dig själv.

Fjäder 2

Väljer du fjäder två så är du perfektionist. Du vill ha ordning och reda och förväntar dig detsamma från de runtomkring dig.

Du gillar att umgås med vänner men måste även ha egentid för att samla energi. Du lär dig saker snabbt och når ofta framgång med det du företar dig.

Fjäder 3

Väljer du fjäder nummer tre så är du en självständig person med mycket vilja. Du jobbar medvetet mot dina mål utan en tanke på hur du uppfattas av andra. Att inte lyckas är inte ett alternativ för dig.

Stöter du på motgångar eller hinder så tuffar du bara vidare, för du vet vad ditt slutmål är och ger inte upp förrän du är där.

Fjäder 4

Väljer du fjäder nummer fyra så är du väldigt resonabel av dig. Du är lyhörd och uppmärksam på hur andra känner. Du är vis och full av kunskap vilket uppskattas av de du har runt dig.

Du är en bra och stark ledare tack vare din starka empati, men du har samtidigt höga krav på de runt dig.

Fjäder 5

Väljer du fjäder fem så är du väldigt kreativt lagd. Du är en känslig själ och har mycket fantasi. Du tvivlar dock ofta på dig själv, vilket hindrar din framgång lite.

Kommer du väl förbi hindret av självtvivel finns det inga gränser för hur långt du kan gå, med vad du än företar dig.

Stämde detta in bra på dig?

Tryck nu på DELA-knappen!