Vilken hårfärg har du? Svaret säger något intressant om din personlighet

Att försöka tyda våra utseenden är något vi människor ägnat oss åt sedan urminnes tider. Varför ser vi ut som vi gör och vad kan det betyda? Allt från spågummor som tittar på ens handflator till hur man knyter händerna sägs kunna säga något om hur vi är som personer.

Idag snurrar det runt massor av den här typen av personlighetstester på nätet, och självfallet ska man ta dem med en redig nypa salt. Trots det är de ändå väldigt roliga att göra och stämmer ofta väl överens.

Så ta nu en titt i spegeln – din hårfärg kan nämligen säga något spännande om din personlighet!

Rödhårig

Bildkälla: Shutterstock

Rödhåriga står alltid ut ur mängden, och har många personlighetsdrag. Rödhåriga personer är ofta romantiska, eldiga och lite mystiska. En rödhårig person är sannolikt målmedveten och kan verka envis därför.

Eldigheten gör att rödhåriga ofta är förföriska men kan också bli rejält arga om någon gör något ont mot dem eller någon i deras närhet, som de gör allt för att skydda.

Blond

Bildkälla: Shutterstock

Blonda människor ställer höga krav på sin omgivning. De är medvetna om sitt eget värde och målmedvetna. Därför nöjer de sig inte förrän de känner att alla anstränger sig lika mycket för att nå uppsatta mål. Fördomen om att blondiner skulle vara mindre smarta stämmer med andra ord inte.

Blonda människor har också en lekfullhet som smittar av sig på omgivningen och ofta lyfter humöret i sociala sammanhang. De är nyfikna och vill alltid ha nya upplevelser.

Brunhårig

Bildkälla: Shutterstock

Har du brunt hår så har du flera seriösa sidor. Du jobbar alltid hårt och ger 110 procent vad det än gäller. Brunhåriga personer hatar att ge upp och se sig besegrade.

När det kommer till det romantiska så är brunhåriga ofta väldigt kräsna med vad de vill ha. Det är för att de inte söker efter kortvariga relationer, utan när de fäster sig vid någon så vill de att det ska vara länge.

Svarthårig

Bildkälla: Shutterstock

Svarthåriga anses vara väldigt attraktiva, både män och kvinnor. Svarthåriga personer är väldigt andliga av sig och intresserar sig gärna för filosofi och annan spiritualitet.

De tar sig själva på stort allvar och sätter alltid sig själva och de närmaste i första rummet. Deras djupa natur gör att de ofta tvekar kring sin egen, och andras, potential.

Vilken hårfärg har du – och hur bra stämmer det överens med din personlighet? Tryck nu på DELA-knappen och se vad dina vänner får!