10 galna platser du måste ha sex på

Ibland kan man behöva något extra för att hetta upp sexlivet.

Alla relationer går i stå med jämna mellanrum, men då gäller det att inte ge upp, utan i stället försöka komma med kreativa och kärleksfulla lösningar.

En sådan kan vara att snuska till det på ett nytt eller oväntat ställe. Många går igång på tanken av att kunna bli upptäckt eller påkommen – och menar att den risken bidrar till att ligget blir mer spännande.

Därför tänkte vi nu bjuda på 10 roliga platser som alla borde testa att ha sex på!

1. På jobbet

Dagarna på jobbet är ofta likadana och miljön relativt osexig. Därför kan det gynna både ditt sexliv och dina tankar om arbetsplatsen att snuska till det med din partner på jobbet. Kanske smyga dit under helgen och passa på?

2. Sexa i en pool

Något av det mest romantiska som finns är att bada ihop med någon man tycker om. Huden är lättåtkomlig och det ligger ofta ett härligt lugn i luften. Varför då inte passa på att snuska till det lite? Extra härligt med vatten som omger en!

PxHere

3. Eller på en strand

Det kan låta klyschigt, men att hetta till det på en strand vid en solnedgång – det är något i hästväg. Av med bikinin, strandkläderna eller badbyxorna – och passa på när ingen annan är i närheten. Det kommer ni garanterat aldrig att glömma!

4. Passa på i skogen

Att traska runt i skogen är otroligt fridfullt. Sex är inte direkt det första man tänker på ute i naturen, men det är kanske just därför som det kan bli något fantastiskt om man där och då väljer att snuska till det en stund. En mysig paus under promenaden, helt enkelt.

5. Snuskande på ett flygplan

Du har väl hört talas om den mytomspunna ”10 000-metersklubben”? Att smyga in på toaletten på ett flygplan och ha sex i det trånga utrymmet som erbjuds ombord har blivit lite av en milstolpe för många. Se bara till att inte väsnas för mycket.

Pxfuel

6. Hetta i bilen

Här gäller det att prioritera säkerheten, så klart. Sväng in på en ödslig eller liten väg, stäng av bilen, lägg i handbromsen – och kör på. Det är kanske inte det mest bekväma, men troligen desto mer spontant och härligt. Det kanske kan få en på bättre humör efter en stel släktträff?

7. Riskabelt mys i tvättstugan

Risken att bli påkommen får många att gå igång lite extra. Bor du inte i lägenhetshus och har en gemensam tvättstuga får du låta fantasin flöda. Kanske finns det en lokal för grannarna i området som du kan utnyttja för lite eldigt sex? Använd kreativiteten!

8. Under dejten – mitt bland folk

Ta en romantisk kväll på en restaurang eller gå på bio ihop. Avbryt dejten en stund – och smyg iväg för lite snuskande. Kanske hittar ni en städskrubb som passar, eller så finns det ett badrum som fungerar för ändamålet. Återgå sedan till dejten – och låtsas som ingenting.

PxHere

9. Ha sex ute på balkongen

Att avnjuta en god drink eller trevlig måltid på en mysig balkong – det är helt underbart. Tänk då att ha det bästa som finns – alltså sex – på samma ställe. Utsikt, frisk luft, lite lagom offentligt. Det kan faktiskt inte gå fel!

10. Eller på en båt

Åk ut på öppna havet, öppna en flaska vin, njut av varandras sällskap, stillsamheten – och avsluta den fantastiska stunden med en eldig stund i varandras närhet. Förhoppningsvis kan ni ta in den lugna, men vackra, omgivningen under tiden. Det bör bli helt magiskt!

Pikrepo

Snåla inte nu, det är trist med pryda människor, DELA i stället vidare det här tipset till dina vänner! En del av dem kan säkerligen behöva lite mer sex-tankar i sin vardag!