5 anledningar till att du borde ha sex med din man varje kväll

5 anledningar till att du borde ha sex med din man varje kväll

Att känna sig sexig efter en lång dag som mamma är en lyx som det ibland känns svårt att kosta på sig.

När man har jobbat, diskat och städat och fixat hundra saker som behöver fixas är sex det sista man tänker på. Man är snarare trött ända in i benmärgen.

Jag vet själv hur svårt det kan vara att få igång lusten igen efter att den svalnat i ett förhållande. Men om man aldrig börjar blir det aldrig av och även om det kan vara svårt i början så visar forskning att lust föder lust.

Så om ni är ett par som behöver hitta tillbaka till varandra eller om ni bara inte vill tappa glöden ni redan har så finns det all anledning att få en stund tillsammans varje kväll.

Krönikören Meg Conley har skrivit en text med fem anledningar på varför man ska ha sex med sin man varje kväll. Texten har delats tusentals gånger sedan den publicerades första gången 2014 och har hjälp mig väldigt mycket.

Wikihow

Kolla in tipsen här under och dela gärna med dig av artikeln till dina vänner – alla kan behöva en knuff i rätt riktning då och då!

1. Hitta tillbaka till dig själv

Att vara mamma är en av de största delarna av att vara kvinna – men det kan också göra att man känner sig berövad på en del av sin femininitet. När man tillbringar sina dagar med att torka tårar, spyor och bord kan det lät göra att mer känner sig som en könlös uppassare än en varmblodig sexuell människa.

Att kyssa den man älskar kan få dig att återupptäcka dig själv och väcka kvinnan i dig till liv igen. Du är en sammansatt komplicerad varelse!

 

2. Få din man att känna sig som en man

Det betyder självklart inte vi ska hitta till gamla könsroller. Men kvinnor är komplicerade varelser som behöver många saker för att känna sig älskade. Karlar är i allmänhet enkla.

De behöver mat, uppskattning och sex. Det räcker.

Så släng ihop en middag då och då som tack för allt han gör och hångla upp honom. Det är otroligt vad en man gör för en kvinna som får honom att känna sig älskad. Efter några veckor av måltider och hångel kommer du att undra varför du inte insisterade på att ligga med din man varje kväll tidigare.

Shutterstock

3. Ni behöver tid tillsammans

Ni behöver en tid varje dag tillsammans som bara handlar om er två. Återupptäck den där pojken som fick ditt hjärta att slå ett extra slag han finns fortfarande där längst inne!

Varje kväll efter barnen har gått och lagt sig finns chansen att återupptäcka honom igen.

shutterstock

4. Sex minskar stress

Det är ett välkänt faktum att sex frigör hormoner som minskar stress och vem av oss behöver inte stressa ner i vardagen? Varför inte passa på att stressa ner genom att ligga med mannen som du är gift med?

Shutterstock

5. Det är kul!

Sex är kul! Seriöst, vi gör så mycket tråkiga saker varje dag. Varför inte något kul? Vi plockar bort hårstrån ett och ett från kroppen men om man säger åt en kvinna att hon borde få en orgasm om dagen så tittar hon på dig som om du vore galen?

Men varför inte? Ha kul, det är du värd!

Shutterstock

Ikväll efter barnen har gått och lagt sig så lämna disken på bordet påminn dig själv och din man om varför ni valde varandra till att börja med.

DELA gärna den här listan, den har hjälp mig och kan säkert hjälpa många dina vänner !