Frun skriver ursinnigt brev till makens älskarinna – ger henne 7 regler som hon måste följa

Att råka ut för otrogenhet önskar jag knappast på min värsta fiende. Det är hemskt och lämnar sår som det tar år att komma över.

Att vara otrogen mot någon man säger sig älska är oförlåtligt i min bok. Ingen förtjänar att utsättas för det.

Den här texten har cirkulerat på nätet och jag vet inte om det hänt i verkligheten eller inte. Men om det inte hänt Melanie, så har det definitivt något liknande hänt någon annan så jag tycker att det är bra ändå.

Melanie fick reda på att hennes man var otrogen på ett vidrigt sätt. Fadern till hennes två barn hade en älskarinna som hette Jennifer…

Många andra kanske skulle ha lämnat honom i tystnad. Man vill inte att grannar och familj och vänner ska få reda på skammen.

Men den skammen var ju knappast Melanies, eller hur?

Istället valde Melanie att gå ut och dela med sig av ett brev hon skrivit till makens älskarinna och visa det på Facebook. Med en stor portion humor och mod tar hon tillbaka initiativet – det om något tycker jag förtjänar att hyllas!

Mannen som var otrogen krossade faktiskt inte bara Melanies hjärta, utan även två barnens. Så onödigt…

Shutterstock

Kära Jennifer,

Tack för att du lämnade alla de där små bitmärkena på min mans bröstkorg här om kvällen. Jag uppskattar det verkligen, you go girl!

Du har befriat mig och mina barn.

Som belöning för dina insatser för familjen erbjuder jag dig att behålla min man. Om du väljer att acceptera priset så var gärna uppmärksam på följande regler:

1. Du måste försörja honom. Han kommer att vara ansvarig för att betala underhåll till två barn och till mig eftersom jag har tillbringat de senaste tio åren med att uppfostra hans barn. Så glöm hans pengar, de är mina.

2. Du kommer att behöva klä honom. Du förstår, det hände en galen grej häromdagen. Efter att jag såg honom gå ur duschen med de där gulliga små kärleksbetten överallt så öppnades det plötsligt ett svart hål i vårt sovrum.

Så märkligt! Alla hans kläder försvann ner i hålet så du kan klä på honom vad du vill. Kanske ett par läderbyxor? Eller ett koppel? Kör hårt tjejen!

3. Du kommer behöva säga hejdå till honom varannan helg. Då ska han träffa sina barn. Under övervakning.

4. Du kan också säga hejdå till ett fungerande sexliv. Du förstår, jag vet att ni inte lyckades gå hela vägen häromdagen. Ända sedan hans ryggskada har han haft väldiga problem med att få upp den och kräver ett visst litet blått piller för att den ska hända någonting över huvud taget. Och även då fungerar den max ett par minuter.

5. Du kommer inte kunna lämna tillbaka honom. Jag kommer inte att ta tillbaka honom eller släppa in honom i mitt hus igen. Han hade en bra sak här som han slängde bort med dig. Du kan försöka, men jag tvivlar kraftigt på att du kan leva upp till det han hade här.

6. Du måste acceptera att han kommer att skylla allt detta på dig. När han bad mig om förlåtelse med tårarna rinnandes ner för kinderna så berättade han att du hade fnittrat när du bet honom och sa ”Jag hoppas att din fru ser detta”. Jag kan berätta att din önskan gick i uppfyllelse och att han är förbannad, riktigt förbannad… på dig.

7. Och sist men inte minst: Det här är mer en vänlig varning än en regel. Jag kommer att göra det till mitt livsuppdrag att ta upp så mycket av hans tid som möjligt med det mest meningslösa jag kan komma på – bara för att göra livet surt för dig. Jag kommer att göra honom illa till samma grad som han gör illa våra barn just nu.

Och han kommer att le och låtsas som ingenting inför mig och mina barn. Det är du som kommer att behöva tillbringa timmar med att lyssna på när han beklagar sig.

Och om du undrar? Jag känner ingen som helst skuld över att göra detta.

Så, tack igen Jennifer.

Du har visat mig att 13 år och 2 barn inte är någon match för dig och dina gulliga små bitmärken.

Jag accepterar mitt nederlag och applåderar dig till en man väl värd att vinna… Han är ditt problem nu!

Källa: Boreddaddy.com

Tycker du att kvinnan gick för långt? Eller håller du med om hennes vrede? Dela gärna artikeln vidare och diskutera vidare.