Frun upptäcker otäckt blodbad i sängen – en minut senare inser hon vad maken gjort

Frun upptäcker otäckt blodbad i sängen – en minut senare inser hon vad maken gjort

I ett förhållande måste man jobba på att hålla passionen vid liv, annars finns det risk att förhållandet i slutändan för ut. Det gäller med andra ord att vara kreativ mellan varven.

Det är dock lättare sagt än gjort, och ibland blir det lite fel med romantiken, som för den här välvillige mannen.

Det gick dock inte alls som planerat – och i stället förvandlades sängkammaren till en scen som tagen ur en hemsk skräckfilm.

Mannen, som heter John och verkligen har hjärtat på rätta stället, bjöd på ett pinsamt misstag han stod för när han försökte hetta upp sängkammaren.

Bildkälla: Twitter

Liknade blodig skräckfilm

John gick och köpte nya sängkläder för att skapa lite mer romantisk stämning i sovrummet. Han valde ut de mest romantiska sängkläderna han hittade, med vackra rosenblad på.

Men när han lade på lakanen på sängen såg han att det inte såg så värst romantiskt ut. I stället för en vacker och romantisk stämning lyckades han skapa något som påminde om en mordplats.

Mannen bestämde sig för att dela sin ”vackra” skapelse på sociala medier.

”Det besvärliga ögonblicket när du inser att dina romantiska, nya lakan med rosenblad får din säng att likna en hemsk brottsplats”, skrev John bredvid bilden som snabbt fick tusentals gilla-markeringar – och många är överens om att mönstren och helhetsupplevelsen andas något helt annat än just romantik.

Roliga reaktioner

En person kommenterade:

”Perfekt för gästrummet när du verkligen inte vill att gästerna ska stanna.”

Bildkälla: Twitter

En annan skrev:

”Nya sängkläder, visst. Säg sanningen, var har du begravt henne?”

En tredje skämtade:

”Han var en så lugnt kille. Den perfekta grannen. Vi anade aldrig att han skulle kunna göra det…”

Huruvida det blev mer rajtantajtan i sängkammaren efter det här förtäljer inte historien, men det får vi givetvis hoppas!

Jag tycker i alla fall att mannen är helt underbar som visar sig mänsklig på det här viset – man måste våga blotta sina misstag i en värld där den mest är glädje och lyx som annars pryder sociala medier.

Tryck nu på DELA-knappen om du håller med, så kanske fler kan börja bjuda på sig själva på det här viset!